Authentic Models luftballon uro – Red Hearts

Brand

EAN

781934585275

Forhandler

900 kr.

Authentic Models luftballon uro – Røde Hjerter er en smukt designet luftballon uro med røde hjerteformede balloner. Denne håndlavede uro er lavet af letvægtsmaterialer, der giver den en flyvende effekt. Nem at montere og justerbar i højden, er denne uro perfekt til børneværelser, stuer, soveværelser og festlige begivenheder. Tilføj romantik og eventyr til dit hjem med Authentic Models luftballon uro – Røde Hjerter.

Køb her

Varenummer (SKU): 8998500356344113 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Authentic Models luftballon uro – Røde Hjerter

Skab en magisk atmosfære med Authentic Models luftballon uro – Røde Hjerter

Denne smukke luftballon uro fra Authentic Models er perfekt til at tilføje en charmerende og eventyrlig stemning til ethvert rum. Uroen er designet med kærlighed og omhu, og dens røde hjerteformede balloner tilføjer et romantisk touch til enhver indretning.

Med sin håndlavede kvalitet og autentiske detaljer er denne luftballon uro et unikt kunstværk, der vil fange alles opmærksomhed. Den er lavet af letvægtsmaterialer, der giver den en flyvende og svævende effekt, når den hænger fra loftet.

Uroen er nem at montere og kan justeres i højden for at passe til ethvert rum. Den er ideel til børneværelser, stuer, soveværelser eller endda som en dekorativ detalje til festlige begivenheder.

  • Smukt designet luftballon uro med røde hjerteformede balloner
  • Håndlavet kvalitet og autentiske detaljer
  • Lavet af letvægtsmaterialer for en flyvende effekt
  • Nem at montere og justerbar i højden
  • Perfekt til børneværelser, stuer, soveværelser og festlige begivenheder

Tilføj et strejf af romantik og eventyr til dit hjem med Authentic Models luftballon uro – Røde Hjerter. Skab en unik atmosfære, der vil glæde både børn og voksne.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.