Uro med luftballoner fra Authentic Models – Pink

Brand

EAN

78192458705

Forhandler

900 kr.

Uro med luftballoner fra Authentic Models – Pink er den perfekte dekoration til ethvert børneværelse. Denne håndlavede uro er lavet af autentiske materialer af høj kvalitet og har et charmerende pink farveskema. Med 5 detaljeret malede luftballoner af stof skaber denne uro en legende og beroligende atmosfære. Den kan nemt justeres i højden og er ideel som gave til babyshower eller fødselsdag. Skab et magisk og drømmende miljø med denne uro med luftballoner fra Authentic Models – Pink. Køb den i dag og tilføj et unikt touch til dit børneværelse!

Køb her

Varenummer (SKU): 8998500356346456 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Uro med luftballoner fra Authentic Models – Pink

Denne uro med luftballoner fra Authentic Models er den perfekte dekoration til ethvert børneværelse. Uroen er designet med et charmerende pink farveskema, der tilføjer en sød og legende stemning til rummet.

Produktbeskrivelse:

  • Farve: Pink
  • Materiale: Træ og stof
  • Dimensioner: Højde 40 cm, bredde 30 cm
  • Antal luftballoner: 5

Denne uro er håndlavet af autentiske materialer af høj kvalitet, hvilket sikrer en holdbar og stilfuld dekoration. Luftballonerne er omhyggeligt fremstillet af stof og er detaljeret malet i forskellige nuancer af pink.

Uroen er let at hænge op og kan nemt justeres i højden efter behov. Den skaber en beroligende atmosfære og kan hjælpe med at stimulere barnets fantasi og nysgerrighed.

Med denne uro kan du skabe et magisk og drømmende miljø i dit barns værelse. Den er ideel som gave til babyshower, fødselsdag eller som en sød overraskelse til dit eget barn.

Skab en legende og charmerende atmosfære med denne uro med luftballoner fra Authentic Models – Pink. Køb den i dag og tilføj et unikt touch til dit børneværelse!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.