Body Kortærmet Med Print 4-Pak – 701 – 56

Brand

EAN

5712672820927

Forhandler

220 kr.

Køb vores 4-pak kortærmede bodyer med print til din baby. Lavet af blødt og behageligt materiale. Med søde og farverige print. Praktiske trykknapper i skridtet. Velegnede til babyer i størrelse 56. Opgrader din babys garderobe i dag! Perfekte bodyer til din baby. Lavet af blødt materiale med søde print. Praktiske trykknapper i skridtet. Velegnede til babyer i størrelse 56. Opgrader din babys garderobe i dag!

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100092417732 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Body Kortærmet Med Print 4-Pak – 701 – 56

Hold din baby komfortabel og stilfuld med vores Body Kortærmet Med Print 4-Pak

Er du på udkig efter kortærmede bodystockings til din baby? Vores Body Kortærmet Med Print 4-Pak er det perfekte valg! Disse bodystockings er designet med både komfort og stil for øje, og vil holde din baby glad og tilfreds hele dagen.

  • Blødt og åndbart materiale: Vores bodystockings er lavet af høj kvalitet bomuld, der er blødt og behageligt mod din babys sarte hud. Det åndbare materiale sikrer, at din baby forbliver kølig og behagelig, selv i varmt vejr.
  • Stilfulde prints: Med vores Body Kortærmet Med Print 4-Pak kan din baby se sød og trendy ud. Hver bodystocking har et unikt og farverigt print, der tilføjer et sjovt og livligt touch til din babys garderobe.
  • Nem påklædning: Bodystockingsne er designet med praktiske trykknapper i skridtet, der gør det nemt at skifte ble og klæde din baby på. Du slipper for besværet med at trække tøj over hovedet på din baby.
  • Størrelse 56: Vores Body Kortærmet Med Print 4-Pak er tilgængelig i størrelse 56, der passer til de fleste nyfødte babyer. Vær sikker på at tjekke størrelsesguiden for at finde den perfekte pasform til din baby.

Opgrader din babys garderobe med vores Body Kortærmet Med Print 4-Pak – 701 – 56. Disse bodystockings er både praktiske og fashionable, og vil være et perfekt tilføjelse til din babys tøjkollektion. Bestil nu og giv din baby den bedste komfort og stil!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.