Body Langærmet Med Print 4-Pak – 741 – 68

Brand

EAN

5714625595272

Forhandler

220 kr.

Body Langærmet Med Print 4-Pak – 741 – 68 er perfekt til at holde din baby komfortabel og stilfuld. Vores langærmede bodyer med print er lavet af blødt og åndbart bomuldsmateriale, der sikrer komfort hele dagen. Med praktiske trykknapper i skridtet er det nemt at skifte bleer og klæde din baby på. Disse bodyer kommer i en 4-pak med forskellige søde og farverige prints, der er både nuttede og moderne. De passer til enhver lejlighed og kan styles alene eller bruges som en behagelig base under tøj. Bestil vores Body Langærmet Med Print 4-Pak – 741 – 68 i dag og gør din babys garderobe endnu mere charmerende!

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100003469806 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Body Langærmet Med Print 4-Pak – 741 – 68

Hold din baby varm og stilfuld med vores Body Langærmet Med Print 4-Pak

Er du på udkig efter komfortable og trendy bodyer til din baby? Så er vores Body Langærmet Med Print 4-Pak det perfekte valg! Disse bodyer er designet med både funktionalitet og stil for øje, og vil holde din baby varm og behagelig hele dagen.

  • Holdbar kvalitet: Vores bodyer er lavet af høj kvalitet bomuldsmateriale, der er blødt og skånsomt mod din babys sarte hud. De er også holdbare og kan modstå gentagne vaske uden at miste form eller farve.
  • Langærmet design: Med langærmet design er disse bodyer perfekte til køligere vejrforhold. De holder din baby varm og beskyttet mod kulden, samtidig med at de giver bevægelsesfrihed.
  • Stilfulde prints: Vores Body Langærmet Med Print 4-Pak kommer med forskellige søde og farverige prints, der tilføjer et strejf af stil til din babys garderobe. Fra nuttede dyr til sjove mønstre, der er noget for enhver smag.
  • Nem påklædning: Med praktiske trykknapper i skridtet er det nemt at klæde din baby på og af. Du slipper for besværet med at trække bodyen over hovedet, og skiftning af bleer bliver en leg.

Med vores Body Langærmet Med Print 4-Pak kan du være sikker på, at din baby er både komfortabel og stilfuld. Giv din baby det bedste med vores trendy og funktionelle bodyer. Bestil nu og gør din babys garderobe endnu mere charmerende!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.