Body Langærmet Med Print 4-Pak – 433 – 104

Brand

EAN

5714625595135

Forhandler

220 kr.

Køb vores Body Langærmet Med Print 4-Pak – 433 – 104 til din baby. Disse langærmede bodyer er lavet af komfortabelt bomuldsmateriale og har stilfulde prints. Denne 4-pak giver dig mulighed for at skifte mellem forskellige stilarter. Nem påklædning med trykknapper i skridtet. Tilføj et sjovt og farverigt element til din babys garderobe. Perfekt til køligere vejrforhold.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100236628001 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Body Langærmet Med Print 4-Pak – 433 – 104

Hold din baby komfortabel og stilfuld med vores langærmede bodyer med print!

Denne 4-pak af langærmede bodyer er perfekt til at holde din baby varm og hyggelig hele dagen. Med et udvalg af søde og farverige prints er disse bodyer både praktiske og fashionable.

  • Komfortabelt materiale: Vores bodyer er lavet af blødt og åndbart bomuldsmateriale, der sikrer, at din baby føler sig godt tilpas hele dagen.
  • Langærmet design: Disse bodyer er ideelle til køligere vejrforhold og giver ekstra beskyttelse mod kulde.
  • Stilfulde prints: Med forskellige søde og farverige prints er vores bodyer både sjove og trendy.
  • Praktisk 4-pak: Du får 4 forskellige bodyer i denne pakke, hvilket giver dig mulighed for at skifte mellem forskellige stilarter og holde din baby frisk.
  • Nem påklædning: Bodyerne har praktiske trykknapper i skridtet, der gør det nemt at klæde din baby på og af.

Med vores langærmede bodyer med print kan du give din baby både komfort og stil. Vælg denne 4-pak i størrelse 104 og tilføj et sjovt og farverigt element til din babys garderobe!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.