Hush uld heldragt – 20-58 – 50

Brand

EAN

5714999040408

Forhandler

500 kr.

Denne Hush uld heldragt er den perfekte kombination af stil, komfort og funktionalitet til dit barn. Med størrelser fra 20 til 58 og en fantastisk pris på 50 kr, er denne heldragt ideel til både små og større børn. Hold dit barn varmt og behageligt med denne høj kvalitet uld heldragt, der er åndbar og temperaturregulerende. Den er praktisk og nem at bruge med sin lynlås foran og bløde elastiske kanter ved håndled og ankler. Med et stilfuldt design og holdbare materialer er denne heldragt perfekt til enhver lejlighed. Køb den i dag og se dit barn nyde komforten og stilen!

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100253185828 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Hush uld heldragt – 20-58 – 50

Denne Hush uld heldragt er den perfekte kombination af stil, komfort og funktionalitet til dit barn. Med størrelser fra 20 til 58 og en fantastisk pris på 50 kr, er denne heldragt ideel til både små og større børn.

Hold dit barn varmt og behageligt

Denne heldragt er lavet af høj kvalitet uld, der sikrer, at dit barn holdes varmt og behageligt i enhver situation. Ulden er åndbar og temperaturregulerende, hvilket betyder, at den kan bruges året rundt. Uanset om det er til udendørs leg eller indendørs hygge, vil dit barn elske at have denne heldragt på.

Praktisk og nem at bruge

Med sin praktiske lynlås foran er det nemt at klæde dit barn på og af i denne heldragt. Lynlåsen er også beskyttet, så den ikke irriterer eller generer dit barns hud. Derudover har heldragten en blød og elastisk kant ved håndled og ankler, der sikrer en god pasform og forhindrer kulde i at trænge ind.

Stilfuldt design og holdbare materialer

Denne Hush uld heldragt har et stilfuldt og tidløst design, der passer til enhver lejlighed. Den er også lavet af holdbare materialer, der kan modstå leg og aktivitet. Du kan være sikker på, at denne heldragt vil holde i lang tid og forblive i god stand, selv efter gentagne vaske.

  • Perfekt kombination af stil, komfort og funktionalitet
  • Lavet af høj kvalitet uld for varme og komfort
  • Åndbar og temperaturregulerende for brug året rundt
  • Praktisk lynlås og blød elastisk kant for nem brug
  • Stilfuldt design og holdbare materialer

Med denne Hush uld heldragt kan du give dit barn den bedste påklædning til enhver tid. Køb den i dag og se dit barn nyde komforten og stilen!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.