Heldragt – 15587 Brun – 100

Brand

EAN

5705492328544

Forhandler

500 kr.

Heldragt – 15587 Brun – 100: En stilfuld og komfortabel heldragt til børn i farven brun. Perfekt til hverdagsbrug og særlige lejligheder. Lavet af blødt og åndbart stof med moderne og tidløst design. Tillader fri bevægelse og nem at klæde på og af. Velegnet til både indendørs og udendørs aktiviteter. Bestil i dag og giv dit barn en dragt, de vil elske at have på!

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100113990086 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Heldragt – 15587 Brun – 100

En stilfuld og komfortabel heldragt til børn i farven brun

Denne heldragt i farven brun er perfekt til dit barns garderobe. Den er designet med fokus på både stil og komfort, og er ideel til både hverdagsbrug og særlige lejligheder. Dragten er lavet af høj kvalitet og sikrer, at dit barn føler sig godt tilpas hele dagen.

  • Størrelse: 100
  • Farve: Brun
  • Materiale: Blødt og åndbart stof
  • Design: Moderne og tidløst
  • Komfortabel pasform: Tillader fri bevægelse

Denne heldragt er perfekt til både leg og afslapning. Den har en praktisk lynlås foran, der gør det nemt at klæde dit barn på og af. Dragten er også udstyret med trykknapper ved skridtet, hvilket gør det nemt at skifte ble.

Med denne brun heldragt kan dit barn se smart ud og samtidig føle sig behageligt tilpas. Den er velegnet til både indendørs og udendørs aktiviteter. Kombinér den med en sød t-shirt eller en varm trøje for at skabe forskellige outfits.

Bestil denne stilfulde og komfortable brun heldragt til dit barn i størrelse 100 i dag, og giv dem en dragt, de vil elske at have på!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.