Glimmer Knicks – Starlet Shine – Silver Pink – 28

Brand

EAN

0195204068830

Forhandler

Original price was: 699 kr..Current price is: 350 kr..

Skab en strålende stil med Glimmer Knicks – Starlet Shine – Silver Pink – 28. Disse glitrende knickers er perfekte til festlige begivenheder og danseaftener. Lavet af høj kvalitet materiale for komfort og holdbarhed. Størrelse 28 passer til de fleste kropstyper. Tilføj et strejf af glamour til dit outfit med disse sølvrosa glimmer knickers. Bestil nu og skab en strålende stil!

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100538770467 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Glimmer Knicks – Starlet Shine – Silver Pink – 28

Skab en strålende stil med Glimmer Knicks – Starlet Shine – Silver Pink – 28

Glimmer Knicks – Starlet Shine – Silver Pink – 28 er det perfekte tilbehør til at tilføje et strejf af glamour til dit outfit. Disse glitrende knickers er designet til at give dig en strålende stil, der skiller sig ud fra mængden.

Med deres sølvrosa farve og glitrende finish er disse knickers perfekte til festlige begivenheder, danseaftener eller bare når du ønsker at føle dig ekstra speciel. De er lavet af høj kvalitet materiale, der sikrer komfort og holdbarhed.

Størrelse 28 passer til de fleste kropstyper og er designet til at give en behagelig pasform. De har også elastik i taljen for ekstra komfort og justerbarhed.

Med Glimmer Knicks – Starlet Shine – Silver Pink – 28 kan du nemt tilføje et strejf af glamour til dit look. Uanset om du ønsker at skille dig ud til en fest eller bare ønsker at føle dig ekstra speciel i hverdagen, er disse knickers det perfekte valg.

  • Strålende glimmer knickers i sølvrosa farve
  • Perfekt til festlige begivenheder og danseaftener
  • Lavet af høj kvalitet materiale for komfort og holdbarhed
  • Størrelse 28 passer til de fleste kropstyper
  • Elastik i taljen for ekstra komfort og justerbarhed

Tilføj et strejf af glamour til dit outfit med Glimmer Knicks – Starlet Shine – Silver Pink – 28. Bestil nu og skab en strålende stil!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.