ST. power play suede JR – OBSIDIAN – 26

Brand

EAN

5715454422869

Forhandler

Original price was: 500 kr..Current price is: 250 kr..

ST. power play suede JR – OBSIDIAN – 26 er den perfekte sko til unge atleter, der ønsker at dominere på banen. Med sin stilfulde design og avancerede funktioner er denne sko ideel til både træning og konkurrence. Bestil din ST. power play suede JR – OBSIDIAN – 26 i dag og oplev den ultimative kombination af stil, komfort og ydeevne på banen!

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100468513651 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

ST. power play suede JR – OBSIDIAN – 26

Den ST. power play suede JR – OBSIDIAN – 26 er den perfekte sko til unge atleter, der ønsker at dominere på banen. Med sin stilfulde design og avancerede funktioner er denne sko ideel til både træning og konkurrence.

Produktbeskrivelse:

  • Størrelse: 26
  • Farve: OBSIDIAN
  • Materiale: Ruskind

Denne sko er designet til at give maksimal komfort og ydeevne. Det bløde ruskindsmateriale sikrer en behagelig pasform og øget holdbarhed. Skoens OBSIDIAN-farve tilføjer et stilfuldt touch til enhver sportsstil.

Med ST. power play suede JR – OBSIDIAN – 26 får du også en sko med fremragende greb og stabilitet. Den skridsikre sål giver dig mulighed for at bevæge dig hurtigt og sikkert på banen, mens den støttende mellemsål reducerer belastningen på dine fødder og led.

Uanset om du spiller basketball, tennis eller en anden indendørs sport, vil denne sko hjælpe dig med at præstere dit bedste. Den er designet til at imødekomme de unges behov og sikre, at de kan fokusere på deres spil uden distraktioner.

Bestil din ST. power play suede JR – OBSIDIAN – 26 i dag og oplev den ultimative kombination af stil, komfort og ydeevne på banen!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.