Gummistøvler Basis – 204 – 19

Brand

EAN

5714625215217

Forhandler

Original price was: 250 kr..Current price is: 125 kr..

Gummistøvler Basis – 204 – 19 er holdbare og vandtætte gummistøvler, ideelle til regnvejr, vandreture, havearbejde og landbrugsarbejde. Lavet af høj kvalitet gummi for maksimal beskyttelse. Stilfuld sort farve, der passer til enhver garderobe. Med justerbar rem på bagsiden for tilpasning af pasformen. Bestil dine gummistøvler i dag og hold dine fødder tørre og beskyttede i alle slags vejrforhold.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100175267465 Kategorier: ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Gummistøvler Basis – 204 – 19

Hold dine fødder tørre og beskyttede med Gummistøvler Basis – 204 – 19

Gummistøvler Basis – 204 – 19 er den perfekte løsning til at holde dine fødder tørre og beskyttede i våde og mudrede forhold. Disse gummistøvler er designet med fokus på både funktionalitet og komfort, så du kan nyde udendørsaktiviteter uden at bekymre dig om våde fødder.

Med deres holdbare og vandtætte konstruktion er disse gummistøvler ideelle til brug i regnvejr, på vandreture, i haven eller til landbrugsarbejde. De er lavet af høj kvalitet gummi, der effektivt holder vandet ude og sikrer, at dine fødder forbliver tørre og komfortable hele dagen.

Denne model, Gummistøvler Basis – 204 – 19, har en stilfuld og tidløs sort farve, der passer til enhver garderobe. De har også en justerbar rem på bagsiden, der giver dig mulighed for at tilpasse pasformen efter dine behov.

  • Holdbare og vandtætte gummistøvler
  • Ideelle til regnvejr, vandreture, havearbejde og landbrugsarbejde
  • Lavet af høj kvalitet gummi for maksimal beskyttelse
  • Stilfuld sort farve, der passer til enhver garderobe
  • Justerbar rem på bagsiden for tilpasning af pasformen

Med Gummistøvler Basis – 204 – 19 kan du være sikker på at holde dine fødder tørre og beskyttede i alle slags vejrforhold. Bestil dine gummistøvler i dag og nyd komforten og funktionaliteten ved dette pålidelige fodtøj.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.