Basis Gummistøvle – 666 Blackberry Wine – 20

Brand

EAN

5712672180496

Forhandler

250 kr.

Køb Basis Gummistøvle – 666 Blackberry Wine – 20 i dag og hold dine fødder tørre og stilfulde. Disse gummistøvler i farven Blackberry Wine kombinerer funktionalitet og stil med en højde på 20 cm. De er lavet af holdbart gummi og har en blød indersål for ekstra komfort. Den skridsikre sål giver godt fodfæste. Perfekt til vandreture, festivaler og regnvejrsbeskyttelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100107523665 Kategorier: ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Basis Gummistøvle – 666 Blackberry Wine – 20

Hold dine fødder tørre og stilfulde med Basis Gummistøvle – 666 Blackberry Wine – 20

Denne Basis Gummistøvle i farven Blackberry Wine er den perfekte kombination af funktionalitet og stil. Uanset om du skal ud i regnvejr eller blot ønsker at tilføje et trendy element til dit outfit, vil disse gummistøvler være det ideelle valg.

Med en højde på 20 cm giver disse gummistøvler optimal beskyttelse mod vand og snavs. De er fremstillet af holdbart gummi, der sikrer langvarig brug og modstandsdygtighed mod slid. Den sorte farve med et strejf af Blackberry Wine tilføjer et sofistikeret og moderne udseende til dine fødder.

Disse Basis Gummistøvler er designet med komfort i tankerne. De har en blød og behagelig indersål, der giver støtte til dine fødder hele dagen. Den skridsikre sål sikrer et godt fodfæste, selv på glatte overflader.

Uanset om du skal på vandretur, festival eller blot ønsker at beskytte dine fødder mod regnvejr, er Basis Gummistøvle – 666 Blackberry Wine – 20 det perfekte valg. Køb dem i dag og oplev komfort, stil og holdbarhed i ét produkt.

  • Farve: Blackberry Wine
  • Højde: 20 cm
  • Materiale: Holdbart gummi
  • Blød og behagelig indersål
  • Skridsikker sål for godt fodfæste

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.