Gummistøvler Basis – 969 – 22

Brand

EAN

5714625215583

Forhandler

250 kr.

Gummistøvler Basis – 969 – 22 er slidstærke og vandtætte gummistøvler, der holder dine fødder tørre og beskyttede i våde og mudrede forhold. Med en justerbar rem på skaftet og en skridsikker sål, er disse gummistøvler velegnede til regnvejr, vandreture, havearbejde og landbrugsarbejde. Køb dine gummistøvler i dag og vær klar til at tage udfordringerne i våde og mudrede omgivelser.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100051297931 Kategorier: ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Gummistøvler Basis – 969 – 22

Hold dine fødder tørre og beskyttede med Gummistøvler Basis – 969 – 22

Gummistøvler Basis – 969 – 22 er den perfekte løsning til at holde dine fødder tørre og beskyttede i våde og mudrede forhold. Disse gummistøvler er designet med fokus på både funktionalitet og komfort, så du kan nyde udendørsaktiviteter uden at bekymre dig om våde fødder.

Med deres slidstærke og vandtætte konstruktion er disse gummistøvler ideelle til brug i regnvejr, på vandreture, i haven eller til landbrugsarbejde. De er lavet af høj kvalitet gummi, der effektivt holder vandet ude og sikrer, at dine fødder forbliver tørre og komfortable hele dagen.

Denne model, Gummistøvler Basis – 969 – 22, har en justerbar rem på skaftet, der giver en tæt og sikker pasform omkring dine ben. Dette forhindrer vand og snavs i at trænge ind i støvlerne og holder dine fødder ekstra beskyttede.

Med deres skridsikre sål får du også et godt greb på forskellige overflader, hvilket gør disse gummistøvler velegnede til brug på glatte og ujævne underlag. Du kan derfor bevæge dig frit og sikkert uden at bekymre dig om at glide eller falde.

  • Hold dine fødder tørre og beskyttede i våde og mudrede forhold
  • Slidstærk og vandtæt konstruktion i høj kvalitet gummi
  • Justerbar rem på skaftet for en tæt og sikker pasform
  • Skridsikker sål for godt greb på forskellige overflader
  • Velegnet til regnvejr, vandreture, havearbejde og landbrugsarbejde

Med Gummistøvler Basis – 969 – 22 kan du være sikker på at holde dine fødder tørre og komfortable, uanset vejret. Køb dine gummistøvler i dag og vær klar til at tage udfordringerne i våde og mudrede omgivelser.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.