Maileg Nisser Pixy Size 3 – Nissedreng Med Stribet Skjorte

Brand

Forhandler

319 kr.

Maileg Nisser Pixy Size 3 – Nissedreng Med Stribet Skjorte er en charmerende og håndlavet julefigur, der vil sprede glæde og magi i dit hjem. Denne søde nissedreng har en højde på 48 cm og er iført en flot stribet skjorte, der tilføjer et stilfuldt touch til hans udseende. Perfekt til at skabe julestemning og dekorere dit hjem. Køb nu og tilføj en elsket del til din juletradition.

Køb her

Varenummer (SKU): 7108600262860761 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Maileg Nisser Pixy Size 3 – Nissedreng Med Stribet Skjorte

Produktbeskrivelse:

Maileg Nisser Pixy Size 3 – Nissedreng Med Stribet Skjorte er en charmerende og håndlavet julefigur, der vil sprede glæde og magi i dit hjem. Denne søde nissedreng har en højde på 48 cm og er iført en flot stribet skjorte, der tilføjer et stilfuldt touch til hans udseende.

Nøglefunktioner:

  • Håndlavet julefigur af høj kvalitet
  • Højde på 48 cm
  • Nissedreng iført en flot stribet skjorte
  • Perfekt til at skabe julestemning og dekorere dit hjem

Detaljeret beskrivelse:

Maileg Nisser Pixy Size 3 – Nissedreng Med Stribet Skjorte er en elskelig julefigur, der er omhyggeligt fremstillet med stor opmærksomhed på detaljer. Denne nissedreng har en imponerende højde på 48 cm, hvilket gør ham til et iøjnefaldende element i din juledekoration.

Den stribede skjorte, som nissedrengen bærer, tilføjer et klassisk og tidløst udseende til hans påklædning. Skjorten er nøje syet og har fine detaljer, der viser den håndværksmæssige kvalitet, som Maileg er kendt for.

Maileg Nisser Pixy Size 3 – Nissedreng Med Stribet Skjorte er ikke kun en smuk dekoration, men også en fantastisk gaveidé til både børn og voksne. Han vil bringe glæde og julestemning til ethvert rum, og hans charmerende udseende vil skabe et magisk touch til din juleudsmykning.

Skab en hyggelig og festlig atmosfære i dit hjem med denne vidunderlige Maileg Nisser Pixy Size 3 – Nissedreng Med Stribet Skjorte. Han er klar til at sprede juleglæde og blive en elsket del af din juletradition.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.