Purelan Lanolincreme 37 g

Brand

EAN

7612367073103

Forhandler

136 kr.

Purelan Lanolincreme 37 g – Naturlig pleje til tør og revnet hud. Intensiv fugt og pleje til tør og revnet hud. Beskytter mod fugttab og ydre påvirkninger. Blødgør og beroliger tørre og irriterede områder. Hurtig absorption uden fedtet eller klæbrig fornemmelse. Fri for farvestoffer, parfume og konserveringsmidler. Bestil din egen tube i dag og oplev fordelene ved denne naturlige og effektive hudpleje. Kategori: Ammeindlæg/Ammebrikker.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275101968332061 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Purelan Lanolincreme 37 g – Naturlig pleje til tør og revnet hud

Opdag den ultimative løsning til tør og revnet hud med Purelan Lanolincreme 37 g. Denne naturlige og effektive creme er specielt udviklet til at give intensiv fugt og pleje til din hud.

Hvad er Purelan Lanolincreme?

Purelan Lanolincreme er en lanolinbaseret creme, der er designet til at lindre og beskytte tør og revnet hud. Denne creme er ideel til brug på områder som læber, hænder, albuer og fødder, hvor huden har brug for ekstra pleje og fugt.

Hvordan virker det?

Denne lanolincreme virker ved at skabe en beskyttende barriere på huden, som hjælper med at forhindre fugttab og beskytte mod ydre påvirkninger. Den naturlige lanolin i cremen trænger dybt ind i huden og giver intensiv fugt, samtidig med at den beroliger og blødgør tørre og irriterede områder.

Hvad kan jeg forvente af Purelan Lanolincreme?

Med Purelan Lanolincreme kan du forvente at få en dybdegående fugtbehandling, der efterlader din hud blød, glat og velplejet. Cremen absorberes hurtigt og efterlader ingen fedtet eller klæbrig fornemmelse på huden. Den er også fri for farvestoffer, parfume og konserveringsmidler, hvilket gør den velegnet til selv den mest følsomme hud.

Hvordan bruger jeg Purelan Lanolincreme?

For at bruge Purelan Lanolincreme skal du blot påføre en lille mængde på det ønskede område og massere det forsigtigt ind i huden, indtil det er absorberet. Gentag efter behov for at opretholde optimal fugt og pleje.

  • Intensiv fugt og pleje til tør og revnet hud
  • Beskytter mod fugttab og ydre påvirkninger
  • Blødgør og beroliger tørre og irriterede områder
  • Hurtig absorption uden fedtet eller klæbrig fornemmelse
  • Fri for farvestoffer, parfume og konserveringsmidler

Opnå sund og velplejet hud med Purelan Lanolincreme 37 g. Bestil din egen tube i dag og oplev fordelene ved denne naturlige og effektive hudpleje.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.