Philips Avent, Ammeindlæg, 60 Stk., Hvide

Brand

EAN

8710103980438

Forhandler

90 kr.

Philips Avent Ammeindlæg – 60 stk. Hvide. Hold dig tør og komfortabel under amning med Philips Avent Ammeindlæg. Ultimativ beskyttelse og behagelig pasform. Åndbare og sikre ammeindlæg. Bestil i dag og nyd en problemfri ammeoplevelse! Kategori: Ammeindlæg/Ammebrikker.

Køb her

Varenummer (SKU): 1939501821112878 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Philips Avent Ammeindlæg – 60 stk. Hvide

Hold dig tør og komfortabel under amning med Philips Avent Ammeindlæg

Philips Avent Ammeindlæg er designet til at give dig den bedste beskyttelse og komfort under amning. Med dette pakke af 60 hvide ammeindlæg kan du være sikker på at holde dig tør og undgå lækager, samtidig med at du føler dig behagelig.

  • Ultimativ beskyttelse: Disse ammeindlæg er ultra-absorberende og har en blød, tør overflade, der holder fugt væk fra din hud og tørrer hurtigt.
  • Behagelig pasform: De er tynde og diskrete, hvilket gør dem nemme at bære under tøjet uden at afsløre noget. De har også en blød og behagelig pasform, der ikke irriterer din hud.
  • Åndbarhed: Ammeindlæggene er åndbare, hvilket hjælper med at forhindre ubehagelig fugtopbygning og holder din hud sund og frisk.
  • Sikker og hygiejnisk: De er dermatologisk testede og fri for skadelige stoffer, så du kan bruge dem med ro i sindet. De har også en klæbefunktion, der holder dem sikkert på plads i din bh.

Philips Avent Ammeindlæg er den ideelle løsning til mødre, der ønsker at opretholde en tør og behagelig ammeoplevelse. Med denne pakke af 60 hvide ammeindlæg kan du være sikker på at have nok forsyninger til at vare i lang tid. Bestil dine Philips Avent Ammeindlæg i dag og nyd en problemfri ammeoplevelse!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.