Hæklet barnevognskæde, elefanten Fanto – blue

Brand

EAN

5704680056580

Forhandler

329 kr.

Hæklet barnevognskæde, elefanten Fanto – blue er det perfekte tilbehør til din barnevogn. Denne håndlavede barnevognskæde er designet med elefanten Fanto i blå farve og er lavet af blødt garn. Nem at fastgøre på barnevognens kant eller kaleche, vil denne barnevognskæde underholde og stimulere din baby under gåturen. Sikker at lege med, da den er fri for løse tråde. Perfekt til både drenge og piger.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275101607838667 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Hæklet barnevognskæde, elefanten Fanto – blue

Skab en sød og farverig atmosfære med den hæklede barnevognskæde, elefanten Fanto – blue

Den hæklede barnevognskæde, elefanten Fanto – blue, er det perfekte tilbehør til din baby’s barnevogn. Med sin charmerende elefantfigur og blå farve tilføjer den en sød og farverig atmosfære til enhver barnevogn.

Denne barnevognskæde er håndlavet af blødt bomuldsgarn og er designet med fokus på sikkerhed og holdbarhed. Den er fri for skadelige stoffer og er sikker at bruge for din baby.

Elefanten Fanto er omhyggeligt hæklet med fine detaljer, der vil fange din babys opmærksomhed og stimulere deres sanser. Den er også udstyret med en praktisk krog, der gør det nemt at fastgøre den til barnevognen.

Denne barnevognskæde er ikke kun en dekorativ tilføjelse til barnevognen, men den kan også fungere som en sjov og stimulerende legetøj for din baby. Den kan hjælpe med at udvikle deres motoriske færdigheder og øje-hånd-koordination.

  • Farve: Blå
  • Materiale: Blødt bomuldsgarn
  • Håndlavet og sikker til brug for babyer
  • Stimulerende elefantfigur med fine detaljer
  • Praktisk krog til nem fastgørelse til barnevognen
  • Kan fungere som legetøj til udvikling af motoriske færdigheder

Tilføj den hæklede barnevognskæde, elefanten Fanto – blue, til din barnevogn i dag og skab en sød og farverig atmosfære for din baby.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.