Barnevognskæde Blad – OCS mix rose

Brand

EAN

5712805018795

Forhandler

Original price was: 299 kr..Current price is: 209 kr..

Barnevognskæde Blad – OCS mix rose er en smuk og stilfuld barnevognskæde i blad-design. Den er lavet af økologisk bomuld og har en blanding af rosa nuancer. Kæden stimulerer dit barns sanser og opmuntrer til leg og opdagelse under gåture. Den er perfekt til barnevognen og fastgøres nemt med sikre klemmer. Barnevognskæden kan vaskes i maskinen ved lav temperatur. Den er sikker for dit barn, men hold altid øje med barnet under brug. Skab et charmerende og stimulerende miljø for dit barn med denne smukke barnevognskæde. Perfekt til autostole og barnevogne.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275101787774232 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Barnevognskæde Blad – OCS mix rose

Barnevognskæde Blad – OCS mix rose er en smuk og miljøvenlig barnevognskæde, der er perfekt til at pynte din barnevogn og underholde dit barn. Denne barnevognskæde er designet med et mix af rosa farver og er lavet af økologisk certificeret bomuld (OCS).

Produktinformation:

  • Materiale: Økologisk certificeret bomuld (OCS)
  • Farve: Mix af rosa farver
  • Længde: Passer til de fleste barnevogne
  • Design: Bladmotiver

Hold dit barn underholdt:

Barnevognskæde Blad – OCS mix rose er designet med smukke bladmotiver, der vil fange dit barns opmærksomhed og holde det underholdt under gåturen. Denne barnevognskæde er perfekt til at stimulere dit barns sanser og udvikle dets motoriske færdigheder.

Miljøvenlig og sikker:

Vi vægter miljøet højt, derfor er Barnevognskæde Blad – OCS mix rose lavet af økologisk certificeret bomuld (OCS). Den er fri for skadelige stoffer og materialer, der kan være farlige for dit barn. Du kan trygt bruge denne barnevognskæde og vide, at den er både sikker og bæredygtig.

Pynt din barnevogn med stil og giv dit barn en sjov og stimulerende oplevelse med Barnevognskæde Blad – OCS mix rose. Køb den i dag og tilføj et smukt og miljøvenligt element til din barnevogn.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.