Titan Pro I-Size – authentic black

Brand

EAN

8712930183457

Forhandler

3.399 kr.

Titan Pro I-Size autostol i autentisk sort er en sikker og stilfuld løsning til dit barns transportbehov. Denne autostol er designet i overensstemmelse med de nyeste sikkerhedsstandarder og er velegnet til børn i alderen 9 måneder til 12 år (9-36 kg). Køb den nu og få en pålidelig og stilfuld autostol, der prioriterer sikkerhed og komfort for dit barn. Ideel til familier, der ønsker en langvarig og pålidelig løsning til deres barns transportbehov.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100304517871 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Titan Pro I-Size – autentisk sort

Den Titan Pro I-Size autostol i autentisk sort er en sikker og stilfuld løsning til dit barns transportbehov. Denne autostol er designet i overensstemmelse med de nyeste sikkerhedsstandarder og er velegnet til børn i alderen 9 måneder til 12 år (9-36 kg).

Avanceret sikkerhed

Titan Pro I-Size autostolen er godkendt efter den nyeste I-Size-regulering, hvilket betyder, at den opfylder de strengeste sikkerhedskrav. Den er udstyret med en stærk og holdbar konstruktion samt avancerede sikkerhedsfunktioner, der beskytter dit barn i tilfælde af en kollision.

Justérbar komfort

Denne autostol tilbyder optimal komfort til dit barn under køreturen. Den har flere justeringsmuligheder, herunder højdejustering af nakkestøtten og justerbar ryglænsvinkel, så den kan tilpasses dit barns vækst og behov. Det bløde og åndbare betræk sikrer også en behagelig siddeoplevelse.

Nem installation

Med Titan Pro I-Size autostolen er installationen enkel og problemfri. Den er udstyret med et intuitivt ISOFIX-system, der gør det nemt at fastgøre autostolen sikkert i bilen. Derudover er autostolen også kompatibel med biler uden ISOFIX, hvilket giver fleksibilitet i valg af køretøj.

Praktiske funktioner

  • Indbygget kopholder til barnets drikkevarer eller snacks
  • Aftageligt og vaskbart betræk for nem rengøring
  • Polstret sidestøtte for ekstra komfort og beskyttelse
  • Letvægtsdesign for nem transport og montering i forskellige køretøjer

Med Titan Pro I-Size autostolen i autentisk sort får du en pålidelig og stilfuld autostol, der prioriterer sikkerhed og komfort for dit barn. Denne autostol er ideel til familier, der ønsker en langvarig og pålidelig løsning til deres barns transportbehov.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.