Shine adapt maxi cosi

Brand

EAN

0872299049295

Forhandler

Original price was: 429 kr..Current price is: 215 kr..

Shine Adapt Maxi Cosi – Førsteklasses autostol til sikkerhed og komfort. Opgrader dit barns sikkerhed og komfort med denne avancerede autostol. Justerbar ryg og 5-punkts sele sikrer optimal sikkerhed. Sidekollisionsbeskyttelse og blød siddehynde for ekstra beskyttelse og komfort. Nem at installere og opfylder sikkerhedsstandarder. Bestil i dag og oplev den ultimative autostol.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100517325301 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Shine Adapt Maxi Cosi – Den ultimative autostol til dit barns sikkerhed og komfort

Opdag Shine Adapt Maxi Cosi, den perfekte autostol til at beskytte dit barn under køreturen. Med fokus på både sikkerhed og komfort er denne autostol designet til at imødekomme alle dine behov som forælder. Læs videre for at få svar på de mest almindelige spørgsmål om dette fantastiske produkt.

Hvad gør Shine Adapt Maxi Cosi unik?

Shine Adapt Maxi Cosi skiller sig ud med sin avancerede teknologi og innovative design. Den er udstyret med en justerbar ryg, der kan tilpasses dit barns vækst og sikrer optimal komfort i alle aldre. Den har også en 5-punkts sele, der giver ekstra sikkerhed og stabilitet under kørslen.

Hvordan sikrer Shine Adapt Maxi Cosi mit barn?

Med fokus på sikkerhed er Shine Adapt Maxi Cosi udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner. Den har sidekollisionsbeskyttelse, der absorberer stød og beskytter dit barn i tilfælde af en ulykke. Autostolen er også nem at installere i bilen og opfylder de strengeste sikkerhedsstandarder.

Hvordan er komforten i Shine Adapt Maxi Cosi?

Shine Adapt Maxi Cosi er designet med dit barns komfort i tankerne. Den har en blød og polstret siddehynde, der giver en behagelig køreoplevelse. Autostolen har også flere justeringsmuligheder, så du kan finde den perfekte position for dit barn under køreturen.

Hvordan vedligeholder jeg Shine Adapt Maxi Cosi?

For at holde Shine Adapt Maxi Cosi i topstand anbefales det at fjerne betrækket og vaske det efter behov. Betrækket kan vaskes i maskinen ved en lav temperatur. Det anbefales også at kontrollere autostolens sikkerhedsfunktioner regelmæssigt og følge producentens vedligeholdelsesinstruktioner.

  • Avanceret teknologi og innovativt design
  • Justerbar ryg tilpasset dit barns vækst
  • 5-punkts sele for ekstra sikkerhed
  • Sidekollisionsbeskyttelse for optimal sikkerhed
  • Blød og polstret siddehynde for øget komfort
  • Nem at installere og opfylder sikkerhedsstandarder

Opgrader dit barns sikkerhed og komfort under køreturen med Shine Adapt Maxi Cosi. Bestil i dag og oplev den ultimative autostol, der imødekommer alle dine behov som forælder.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.