Arena solid light tech high VOKSEN badedragt royal

Brand

Forhandler

350 kr.

Arena solid light tech high VOKSEN badedragt royal – Holdbar og komfortabel badedragt til voksne svømmere. Lavet af holdbart materiale, der modstår slid og bevare sin form over tid. Velegnet til hyppig brug og kan modstå gentagne svømmetræninger og konkurrencer. Klorresistent forlænger levetiden på badedragten. Designet med fokus på komfort, blødt og strækbart stof for behagelig pasform og naturlig bevægelse i vandet. Høj halsudskæring og rygdesign giver ekstra støtte og bevægelsesfrihed til skuldrene. Kombinerer holdbarhed og komfort til dine svømmetræninger eller konkurrencer. Badetøj kategori.

Køb her

Varenummer (SKU): 6302400208029045 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Arena solid light tech high VOKSEN badedragt royal – Holdbarhed og komfort til voksne svømmere

Denne Arena solid light tech high VOKSEN badedragt i farven royal er designet til voksne svømmere, der ønsker både holdbarhed og komfort under deres træning eller konkurrencer. Med denne badedragt kan du forvente en fremragende pasform og bevægelsesfrihed, så du kan fokusere på din præstation i vandet.

Holdbarhed og kvalitet

  • Denne badedragt er lavet af holdbart materiale, der modstår slid og bevare sin form over tid.
  • Arena solid light tech high VOKSEN badedragt er velegnet til hyppig brug og kan modstå gentagne svømmetræninger og konkurrencer.
  • Materialerne er også klorresistente, hvilket forlænger levetiden på badedragten.

Komfort og bevægelsesfrihed

  • Denne badedragt er designet med fokus på komfort, så du kan svømme uden irritation eller ubehag.
  • Stoffet er blødt og strækbart, hvilket giver dig en behagelig pasform og mulighed for naturlig bevægelse i vandet.
  • Den høje halsudskæring og rygdesign giver ekstra støtte og bevægelsesfrihed til skuldrene.

Med Arena solid light tech high VOKSEN badedragt i farven royal kan du være sikker på at få en badedragt, der kombinerer holdbarhed og komfort til dine svømmetræninger eller konkurrencer. Giv dig selv det bedste udstyr til at nå dine svømmemål og føl dig selvsikker i vandet.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.