Badebukser – Blue – 74-80

Brand

EAN

5715202577247

Forhandler

Original price was: 249 kr..Current price is: 125 kr..

Køb de perfekte blå badebukser i størrelse 74-80 til din lille vandhund. Disse badebukser er behagelige, trendy og lavet af holdbart, hurtigtørrende materiale. Justérbar elastisk linning sikrer en perfekt pasform. Gør strandturen mindeværdig med disse stilfulde badebukser.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100416912020 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Badebukser – Blå – 74-80

Perfekte badebukser til din lille vandhund

Disse blå badebukser i størrelse 74-80 er det ideelle valg til din lille én, når det er tid til at plaske rundt i vandet. Med deres behagelige pasform og stilfulde design er de både praktiske og trendy.

  • Størrelse: Disse badebukser passer til børn i alderen 9-12 måneder (74-80 cm).
  • Komfortabelt materiale: Fremstillet af høj kvalitet, letvægtsmateriale, der sikrer optimal komfort og bevægelsesfrihed.
  • Holdbart og hurtigtørrende: Disse badebukser er designet til at modstå gentagen brug og er hurtigtørrende, så din lille én kan nyde vandaktiviteter uden at være våd for længe.
  • Justérbar elastisk linning: Den elastiske linning kan justeres for at sikre en perfekt pasform og let bevægelse.
  • Stilfuldt design: De blå badebukser har et moderne og tidløst design, der gør din lille én til den mest fashionable på stranden eller ved poolen.

Med disse badebukser kan din lille vandhund nyde en sjov og behagelig tid i vandet. Køb dem i dag og gør strandturen endnu mere mindeværdig!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.