Badetøj – CORAIL FLUO – 5 ÅR

Brand

EAN

3143163455656

Forhandler

Original price was: 369 kr..Current price is: 185 kr..

Badetøj til børn i alderen 5 år – CORAIL FLUO – Stilfuldt og farverigt design, optimal komfort og bevægelsesfrihed, holdbart og hurtigtørrende. Specifikt designet til børn i alderen 5 år. Vælg dette badetøj til dit 5-årige barn og giv dem en fantastisk oplevelse ved poolen eller stranden.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100220586059 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Badetøj til børn – CORAIL FLUO – 5 ÅR

Badetøj til børn i alderen 5 år er vigtigt for at sikre en behagelig og sjov oplevelse ved poolen eller stranden. Vores CORAIL FLUO badetøj er designet med fokus på både stil og komfort, så dit barn kan nyde vandaktiviteter fuldt ud.

Stilfuldt og farverigt design

Med vores CORAIL FLUO badetøj kan dit barn skille sig ud med et stilfuldt og farverigt design. Den flotte koralfarve og fluorescerende detaljer tilføjer et ekstra strejf af sjov og glæde til badetøjet.

Optimal komfort og bevægelsesfrihed

Vores badetøj er lavet af høj kvalitet, der sikrer optimal komfort og bevægelsesfrihed. Det er fremstillet af blødt og strækbart materiale, der giver dit barn mulighed for at bevæge sig frit og ubesværet i vandet.

Holdbart og hurtigtørrende

Vi ved, at børn kan være aktive og legesyge, når de er i vandet. Derfor er vores CORAIL FLUO badetøj også holdbart og hurtigtørrende. Det betyder, at det kan modstå slid og tørre hurtigt efter brug, så dit barn altid kan være klar til næste vandeventyr.

Størrelse og pasform

Dette badetøj er specifikt designet til børn i alderen 5 år. Vi anbefaler at vælge den rigtige størrelse baseret på dit barns alder og kropsmål. For yderligere vejledning kan du se vores størrelsesguide.

  • Stilfuldt og farverigt design
  • Optimal komfort og bevægelsesfrihed
  • Holdbart og hurtigtørrende
  • Specifikt designet til børn i alderen 5 år

Med vores CORAIL FLUO badetøj kan dit barn nyde vandaktiviteterne med stil, komfort og holdbarhed. Vælg dette badetøj til dit 5-årige barn og giv dem en fantastisk oplevelse ved poolen eller stranden.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.