Badetøj – PINK – 8 ÅR

Brand

EAN

3143163457445

Forhandler

Original price was: 369 kr..Current price is: 185 kr..

Badetøj til børn – PINK – 8 ÅR. Find det perfekte badetøj til din 8-årige pige med vores trendy og farverige badetøj i pink. Vores badetøj er designet med fokus på både stil og komfort, så din lille kan nyde en sjov og behagelig dag ved poolen eller stranden. Lavet af holdbart og strækbart stof, med justerbare stropper og elastisk talje. Velegnet til svømning, strandaktiviteter og vandleg. Gør hendes sommer endnu mere mindeværdig med vores badetøj i høj kvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100006981821 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Badetøj til børn – PINK – 8 ÅR

Find det perfekte badetøj til din 8-årige pige med vores trendy og farverige badetøj i pink. Vores badetøj er designet med fokus på både stil og komfort, så din lille kan nyde en sjov og behagelig dag ved poolen eller stranden.

Produktbeskrivelse:

  • Størrelse: 8 år
  • Farve: Pink
  • Materiale: Holdbart og strækbart stof
  • Design: Moderne og trendy
  • Behagelig pasform: Justerbare stropper og elastisk talje
  • Velegnet til: Svømning, strandaktiviteter og vandleg

Badetøj i høj kvalitet

Vores badetøj er lavet af holdbart og strækbart stof, der sikrer langvarig brug og bevægelsesfrihed. Det er perfekt til aktive børn, der elsker at lege i vandet. Med justerbare stropper og elastisk talje tilbyder vores badetøj en behagelig pasform, der kan tilpasses efter behov.

Trendy og stilfuldt design

Det pink badetøj er ikke kun behageligt, det er også moderne og trendy. Din 8-årige pige vil elske det flotte design, der skiller sig ud ved poolen eller stranden. Vores badetøj er designet med fokus på detaljer og stil, så din lille kan føle sig selvsikker og se fantastisk ud.

Velegnet til forskellige aktiviteter

Vores badetøj er velegnet til forskellige vandaktiviteter, herunder svømning, strandaktiviteter og vandleg. Det er perfekt til ferier, svømmetimer eller bare en sjov dag ved poolen. Din 8-årige pige vil være klar til at nyde vandet med stil og komfort.

Find det perfekte pink badetøj til din 8-årige pige i dag og gør hendes sommer endnu mere mindeværdig!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.