Arena solid short junior badebukser sort

Brand

Forhandler

230 kr.

Arena solid short junior badebukser sort – Perfekte badebukser til unge svømmere. Holdbare og komfortable badebukser i sort design. Velegnet til træning og konkurrence. Modstandsdygtig over for klor og solcreme. Køb dem i dag og lad dit barn opleve den ultimative svømmeoplevelse!

Køb her

Varenummer (SKU): 6302400207992816 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Arena solid short junior badebukser sort – Perfekte badebukser til unge svømmere

Med Arena solid short junior badebukser sort kan unge svømmere nyde deres svømmetræning med stil og komfort. Disse badebukser er designet til at imødekomme behovene hos aktive børn og er ideelle til både træning og konkurrence.

Holdbarhed og komfort

Disse badebukser er lavet af høj kvalitet og holdbart materiale, der sikrer langvarig brug. De er behagelige at have på og giver fuld bevægelsesfrihed under svømning. Den elastiske linning sikrer en sikker og behagelig pasform, mens det justerbare snøre sikrer, at badebukserne forbliver på plads.

Stilfuldt design

Arena solid short junior badebukser sort har et stilfuldt og tidløst design, der passer til enhver ung svømmer. Den sorte farve giver et klassisk udseende, der aldrig går af mode. Disse badebukser er også tilgængelige i forskellige størrelser, så du kan finde den perfekte pasform til dit barn.

Velegnet til træning og konkurrence

Uanset om dit barn træner i svømmehallen eller deltager i konkurrencer, er Arena solid short junior badebukser sort det ideelle valg. Deres hydrodynamiske design hjælper med at reducere vandmodstanden og forbedre svømmehastigheden. De er også modstandsdygtige over for klor og solcreme, hvilket sikrer, at de holder sig i god stand over tid.

  • Holdbart og komfortabelt materiale
  • Elastisk linning og justerbart snøre for sikker pasform
  • Stilfuldt og tidløst design i sort
  • Velegnet til både træning og konkurrence
  • Modstandsdygtig over for klor og solcreme

Med Arena solid short junior badebukser sort kan dit barn svømme med selvtillid og stil. Køb dem i dag og lad dit barn opleve den ultimative svømmeoplevelse!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.