Badedragt neopren – STARFISH – 0-3 MDR

Brand

EAN

5710098725017

Forhandler

Original price was: 240 kr..Current price is: 120 kr..

Køb vores Badedragt neopren – STARFISH – 0-3 MDR til din baby. Denne badedragt er lavet af høj kvalitet neoprenmateriale og giver ekstra varme og solbeskyttelse. Perfekt til babyer i alderen 0-3 måneder. Nem på- og afklædning med lynlås på bagsiden. Beskyt din baby under vandaktiviteter med vores Badedragt neopren – STARFISH – 0-3 MDR.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275101178074484 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Badedragt neopren – STARFISH – 0-3 MDR

Hold din baby varm og beskyttet med vores Badedragt neopren – STARFISH – 0-3 MDR

Er du på udkig efter en badedragt, der kan holde din baby varm og beskyttet under vandaktiviteter? Vores Badedragt neopren – STARFISH – 0-3 MDR er det perfekte valg! Denne badedragt er designet specielt til babyer i alderen 0-3 måneder og er lavet af høj kvalitet neoprenmateriale, der sikrer optimal komfort og bevægelsesfrihed.

Med vores Badedragt neopren – STARFISH – 0-3 MDR kan du trygt tage din baby med i poolen eller på stranden. Denne badedragt giver en ekstra lag af varme, hvilket er ideelt til svømning i køligere vandtemperaturer. Den hjælper også med at beskytte din baby mod solens skadelige UV-stråler med sin UPF 50+ solbeskyttelse.

Denne badedragt er let at tage på og af takket være dens praktiske lynlås på bagsiden. Den har også en justerbar hætte, der giver ekstra beskyttelse til din babys hoved og ører. Med dens søde STARFISH-design vil din baby se ekstra nuttet ud i vandet!

  • Perfekt til babyer i alderen 0-3 måneder
  • Lavet af høj kvalitet neoprenmateriale for optimal komfort
  • Ekstra lag af varme til svømning i køligere vandtemperaturer
  • UPF 50+ solbeskyttelse for at beskytte mod skadelige UV-stråler
  • Praktisk lynlås på bagsiden for nem på- og afklædning
  • Justerbar hætte for ekstra beskyttelse af hoved og ører
  • Sødt STARFISH-design

Med vores Badedragt neopren – STARFISH – 0-3 MDR kan du være sikker på, at din baby er godt beskyttet og komfortabel under vandaktiviteter. Gør svømning til en sjov og tryg oplevelse for din lille én!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.