Nusseklud med bidering – Hesten Henry

Brand

EAN

5712804028122

Forhandler

180 kr.

Nusseklud med bidering – Hesten Henry er en blød og sikker nusseklud med bidering til dit barns glæde og trøst. Denne nusseklud med bidering er designet med kærlighed og omsorg for dit barns behov. Med sin søde hesteform og bløde tekstur er den perfekt til at berolige og underholde dit barn. Den medfølgende bidering er lavet af sikker og holdbar silikone, der er skånsom mod dit barns sarte gummer. Den er ideel til at lindre ubehag ved tandfrembrud og stimulere dit barns tandsætning. Med denne nusseklud og bidering kan dit barn udforske forskellige teksturer og former, hvilket bidrager til deres sensoriske udvikling. Den er også let at gribe om og holde fast i, hvilket styrker dit barns finmotoriske færdigheder. Produktet er fremstillet af høj kvalitet og er helt fri for skadelige stoffer. Det er nemt at rengøre og kan maskinvaskes, så det altid er rent og hygiejnisk for dit barn. Køb denne bløde og behagelige nusseklud med sødt hestedesign og sikker bidering af skånsom silikone til dit barns glæde og udvikling.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100128400995 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Nusseklud med bidering – Hesten Henry

En blød og sikker nusseklud med bidering til dit barns glæde og trøst

Denne nusseklud med bidering er designet med kærlighed og omsorg for dit barns behov. Med sin søde hesteform og bløde tekstur er den perfekt til at berolige og underholde dit barn.

Den medfølgende bidering er lavet af sikker og holdbar silikone, der er skånsom mod dit barns sarte gummer. Den er ideel til at lindre ubehag ved tandfrembrud og stimulere dit barns tandsætning.

Med denne nusseklud og bidering kan dit barn udforske forskellige teksturer og former, hvilket bidrager til deres sensoriske udvikling. Den er også let at gribe om og holde fast i, hvilket styrker dit barns finmotoriske færdigheder.

Produktet er fremstillet af høj kvalitet og er helt fri for skadelige stoffer. Det er nemt at rengøre og kan maskinvaskes, så det altid er rent og hygiejnisk for dit barn.

  • Blød og behagelig nusseklud med sødt hestedesign
  • Sikker og holdbar bidering af skånsom silikone
  • Stimulerer dit barns sensoriske og motoriske udvikling
  • Fremmer lindring ved tandfrembrud
  • Nem at rengøre og maskinvaskbar

Med denne nusseklud med bidering – Hesten Henry, kan dit barn nyde timevis af glæde, trøst og stimulering. Giv dit barn den bedste oplevelse med denne kvalitetsnusseklud og bidering.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.