Kop med bamse – Navn

Forhandler

249 kr.

Kop med bamse – Navn er den perfekte gave til både børn og barnlige sjæle. Med sit søde bamse-design og holdbare porcelænsmateriale er denne kop ideel til at nyde varme drikke som kaffe, te eller kakao. Koppen har en behagelig størrelse og kan rumme ca. 300 ml væske. Den er også nem at rengøre i opvaskemaskinen. Forkæl dig selv eller giv den som en sød og funktionel gave. Perfekt til barnedåb.

Køb her

Varenummer (SKU): 10697600917611917 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Kop med bamse – Navn

Denne kop med bamse er den perfekte gave til både børn og barnlige sjæle. Med sit søde design og høje kvalitet er den ideel til at nyde varme drikke som kaffe, te eller kakao. Koppen er lavet af holdbart porcelæn og har en behagelig størrelse, der passer godt i hånden.

Nøglefunktioner:

  • Sødt bamse-design
  • Lavet af holdbart porcelæn
  • Perfekt til varme drikke
  • Behagelig størrelse

Spørgsmål og svar:

Hvad er koppen lavet af?

Koppen er lavet af holdbart porcelæn, der sikrer langvarig brug og bevarer varmen i dine drikkevarer.

Kan koppen bruges til varme drikke?

Absolut! Koppen er perfekt til at nyde varme drikke som kaffe, te eller kakao. Den holder dine drikkevarer varme i længere tid.

Hvordan er størrelsen på koppen?

Koppen har en behagelig størrelse, der passer godt i hånden. Den rummer ca. 300 ml væske, hvilket er ideelt til en god kop kaffe eller te.

Kan koppen vaskes i opvaskemaskinen?

Ja, koppen kan nemt rengøres i opvaskemaskinen. Den er både mikrobølgeovn- og opvaskemaskinesikker.

Med denne kop med bamse-design kan du nyde dine varme drikke på en sjov og hyggelig måde. Giv den som gave eller forkæl dig selv med denne søde og funktionelle kop.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.