Sounds So Squeezy – Aktivitets Ophæng

Brand

EAN

062243415140

Forhandler

160 kr.

Sounds So Squeezy – Aktivitets Ophæng: Hold dit barn underholdt og stimuleret. Fyldt med farverige og spændende elementer. Stimulerer sanserne og motoriske færdigheder. Nemt at bruge og justere. Holdbart og sikkert. Perfekt til bidering og rangle. Køb i dag og se dit barn udforske og lære gennem leg!

Køb her

Varenummer (SKU): 4275101260851855 Kategorier: ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Sounds So Squeezy – Aktivitets Ophæng: Hold dit barn underholdt og stimuleret

Med Sounds So Squeezy – Aktivitets Ophæng kan du give dit barn en sjov og stimulerende oplevelse. Dette aktivitetsophæng er designet til at holde dit barn underholdt og hjælpe med at udvikle deres sanser og motoriske færdigheder.

Hold dit barn underholdt

Dette aktivitetsophæng er fyldt med farverige og spændende elementer, der vil fange dit barns opmærksomhed. Med bløde teksturer, sjove lyde og bevægelige dele vil dit barn elske at udforske og lege med dette ophæng.

Stimuler sanserne og motoriske færdigheder

Sounds So Squeezy – Aktivitets Ophæng er designet til at stimulere dit barns sanser og hjælpe med at udvikle deres motoriske færdigheder. De forskellige teksturer og former vil hjælpe med at forbedre deres følesans, og de bevægelige dele vil styrke deres hånd-øje-koordination.

Nem at bruge og justere

Dette aktivitetsophæng er nemt at montere på barnevognen, autostolen eller krybben. Det har justerbare stropper, så du kan tilpasse det til dit barns højde og position. Det er også let at tage af og på, så du kan tage det med dig overalt.

Holdbart og sikkert

Sounds So Squeezy – Aktivitets Ophæng er lavet af holdbare materialer, der kan modstå dit barns leg og udforskning. Det er også sikkert at bruge, da det er testet og opfylder alle sikkerhedsstandarder.

  • Hold dit barn underholdt og stimuleret
  • Fyldt med farverige og spændende elementer
  • Stimulerer sanserne og motoriske færdigheder
  • Nemt at bruge og justere
  • Holdbart og sikkert

Med Sounds So Squeezy – Aktivitets Ophæng kan du give dit barn en sjov og udviklende oplevelse. Køb det i dag og se dit barn udforske og lære gennem leg!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.