Bidering Kanin I Silikone Pink

Brand

EAN

5707594290507

Forhandler

Original price was: 110 kr..Current price is: 55 kr..

Bidering Kanin I Silikone Pink – Perfekt til at lindre din babys ømme gummer. Blød og behagelig silikonebidering i sød kaninform. Stimulerer babyens naturlige tyggeinstinkt. Let at gribe og holde for små hænder. Fri for skadelige stoffer som BPA og ftalater. Ideel til tandfrembrud. Rengøres nemt.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100875709767 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Bidering Kanin I Silikone Pink – Perfekt til at lindre din babys ømme gummer

Denne bidering kanin i silikone pink er den ideelle løsning til at berolige og lindre din babys ømme gummer under tandfrembrud. Med sin bløde og behagelige tekstur er denne bidering designet til at give din baby lindring og samtidig stimulere deres naturlige tyggeinstinkt.

Nøglefunktioner:

  • Blød og behagelig silikonebidering i sød kaninform
  • Perfekt til at lindre ømme gummer under tandfrembrud
  • Stimulerer babyens naturlige tyggeinstinkt
  • Let at gribe og holde for små hænder
  • Fri for skadelige stoffer som BPA og ftalater

Spørgsmål og svar:

Hvordan kan denne bidering hjælpe min baby?

Denne bidering er specielt designet til at lindre ømme gummer under tandfrembrud. Den bløde silikone tekstur giver en beroligende effekt, samtidig med at den stimulerer babyens naturlige tyggeinstinkt.

Er denne bidering sikker for min baby?

Ja, denne bidering er fremstillet af sikker og giftfri silikone, der er fri for skadelige stoffer som BPA og ftalater. Den er designet til at være let at gribe og holde for små hænder, hvilket gør den sikker og behagelig for din baby at bruge.

Hvordan rengør jeg denne bidering?

Denne bidering kan nemt rengøres ved at skylle den i varmt sæbevand eller ved at placere den i opvaskemaskinen. Det anbefales at rengøre bideringen regelmæssigt for at opretholde god hygiejne.

Med denne bidering kanin i silikone pink kan du give din baby den nødvendige lindring og komfort under tandfrembrud. Giv din baby en sød og sikker bidering, der vil hjælpe med at berolige deres ømme gummer og stimulere deres tyggeinstinkt.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.