Bidering i silikone LFGB “Elefant”, Khaki FSC®

Brand

EAN

5707594315903

Forhandler

115 kr.

Bidering i silikone LFGB “Elefant”, Khaki FSC® – Perfekt til din baby’s behov. LFGB-godkendt silikone, BPA-fri, PVC-fri og ftalatfri. Ergonomisk designet til let greb. Blød og fleksibel silikone for behagelig tygning. Smuk khaki farve med elefantdesign. FSC®-certificeret træring for forskellige teksturer. Denne bidering lindrer ubehag under tandfrembrud og giver din baby den bedste oplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275101658593430 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Bidering i silikone LFGB “Elefant”, Khaki FSC® – Perfekt til din baby’s behov

Denne bidering i silikone er designet til at imødekomme din baby’s behov for at bide og lindre ubehag under tandfrembrud. Med sit søde elefantdesign og i en smuk khaki farve, er denne bidering både funktionel og stilfuld.

LFGB-godkendt silikone af høj kvalitet

Denne bidering er lavet af LFGB-godkendt silikone af høj kvalitet, der er sikker at bruge for din baby. Silikonen er fri for skadelige stoffer som BPA, PVC og ftalater, hvilket giver dig ro i sindet, når din baby bruger den.

Let at gribe og tygge på

Bideringen er designet med ergonomiske greb, der gør det let for din baby at gribe og holde fast i den. Den bløde og fleksible silikone er behagelig at tygge på og hjælper med at lindre ubehag under tandfrembrud.

Khaki farve og elefantdesign

Denne bidering kommer i en smuk khaki farve, der passer til enhver stil. Det søde elefantdesign tilføjer en sjov og charmerende detalje, som din baby vil elske.

FSC®-certificeret træring

Bideringen har en træring, der er FSC®-certificeret, hvilket betyder, at træet er bæredygtigt og kommer fra ansvarligt skovbrug. Denne kombination af silikone og træ giver din baby forskellige teksturer at udforske og stimulerer deres sanser.

  • LFGB-godkendt silikone
  • BPA-fri, PVC-fri og ftalatfri
  • Ergonomisk designet til let greb
  • Blød og fleksibel silikone for behagelig tygning
  • Smuk khaki farve med elefantdesign
  • FSC®-certificeret træring for forskellige teksturer

Denne bidering i silikone LFGB “Elefant”, Khaki FSC® er den perfekte løsning til at lindre din baby’s ubehag under tandfrembrud. Med dens sikre og stilfulde design vil din baby elske at tygge på den og udforske dens forskellige teksturer. Giv din baby den bedste oplevelse med denne bidering i dag!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.