Uro i filt skyer – denim blue

Brand

EAN

5704680053145

Forhandler

449 kr.

Skab en beroligende atmosfære med vores Uro i filt skyer i denim blue. Denne håndlavede uro er lavet af høj kvalitet filt materiale og er både sikkert og holdbart for dit barn. Den bløde denim blue farve skaber en afslappende atmosfære, der hjælper dit barn med at falde i søvn og sove trygt hele natten. Nem at ophænge og let i vægt, er denne uro ideel til ethvert børneværelse. Den stimulerer også dit barns sanser og fantasi. Tilføj vores Uro i filt skyer i denim blue til dit barns værelse i dag og skab en rolig og behagelig atmosfære, der vil hjælpe dit barn med at sove trygt og drømme sødt.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275101070735521 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Uro i filt skyer – denim blue

Skab en beroligende atmosfære med vores Uro i filt skyer i denim blue

Denne Uro i filt skyer i denim blue er det perfekte tilbehør til ethvert børneværelse. Med sin bløde og beroligende farve vil den skabe en afslappende atmosfære, der hjælper dit barn med at falde i søvn og sove trygt hele natten.

Vores Uro i filt skyer er håndlavet af høj kvalitet filt materiale, der er både holdbart og sikkert for dit barn. Den er designet med omhu og detaljer, der gør den til et smukt og unikt stykke til indretning af børneværelset.

Med sin lette vægt og nemme ophængning kan denne uro let placeres over sengen eller puslebordet. Den er også ideel til at hænge over en lænestol eller i et hjørne af rummet for at tilføje et strejf af stil og elegance.

Uroen i filt skyer er ikke kun et dekorativt element, men den kan også stimulere dit barns sanser og fantasi. De bløde skyer bevæger sig let i luften og skaber en visuel interesse, der vil fange dit barns opmærksomhed og stimulere deres udvikling.

  • Blødt og beroligende denim blue farve
  • Håndlavet af høj kvalitet filt materiale
  • Sikkert og holdbart for dit barn
  • Nem ophængning og let vægt
  • Stimulerer dit barns sanser og fantasi

Tilføj vores Uro i filt skyer i denim blue til dit barns værelse i dag og skab en rolig og behagelig atmosfære, der vil hjælpe dit barn med at sove trygt og drømme sødt.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.