MATERNO SMART KIT DOUBLE

Brand

EAN

5350555027683

Forhandler

200 kr.

MATERNO SMART KIT DOUBLE – Alt-i-én løsning til dobbelt babyovervågning. Opdag den ultimative babyovervågningsløsning med MATERNO SMART KIT DOUBLE. Dette innovative og avancerede system giver forældre mulighed for at overvåge to babyer på samme tid, og sikrer deres sikkerhed og komfort. Bestil dit MATERNO SMART KIT DOUBLE i dag og oplev den ultimative babyovervågning i topkvalitet! Kategorier: Brystpumper, Sutteflasker.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275101273127062 Kategorier: ,
Beskrivelse

Beskrivelse

MATERNO SMART KIT DOUBLE – Alt-i-én løsning til dobbelt babyovervågning

Opdag den ultimative babyovervågningsløsning med MATERNO SMART KIT DOUBLE. Dette innovative og avancerede system giver forældre mulighed for at overvåge to babyer på samme tid, og sikrer deres sikkerhed og komfort.

Hvad er inkluderet i MATERNO SMART KIT DOUBLE?

  • 2 HD-kameraer: Få et klart og skarpt billede af dine babyer med de medfølgende HD-kameraer. De kan nemt placeres i forskellige rum for at dække hele området.
  • 1 5-tommers HD-skærm: Den medfølgende skærm giver dig mulighed for at se begge babyer samtidigt. Den har en høj opløsning og en intuitiv brugergrænseflade.
  • Natvision og tovejslyd: Hold øje med dine babyer om natten takket være kameraernes natvision. Du kan også tale til dem via den indbyggede tovejslydfunktion.
  • Temperatur- og luftfugtighedsovervågning: Hold styr på babyernes omgivelser med den indbyggede temperatur- og luftfugtighedssensor. Du vil altid være opdateret om deres komfortniveau.
  • Lang rækkevidde og genopladelige batterier: Uanset hvor du er i hjemmet, kan du opretholde forbindelsen takket være den lange rækkevidde. De genopladelige batterier sikrer, at systemet altid er klar til brug.

Hvorfor vælge MATERNO SMART KIT DOUBLE?

MATERNO SMART KIT DOUBLE er den perfekte løsning til forældre med tvillinger eller flere småbørn. Med dette alt-i-én babyovervågningssystem kan du nemt holde øje med begge babyer samtidigt og reagere hurtigt, når der er behov for det. Den avancerede teknologi og de praktiske funktioner sikrer, at du altid kan føle dig tryg og sikker.

Bestil dit MATERNO SMART KIT DOUBLE i dag og oplev den ultimative babyovervågning i topkvalitet!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.