Lansinoh Dobbelt Elektrisk Brystpumpe

Brand

EAN

5060062990065

Forhandler

785 kr.

Lansinoh Dobbelt Elektrisk Brystpumpe – Effektiv og Komfortabel Brystudmalkning. Opnå problemfri og behagelig brystudmalkning med denne avancerede brystpumpe. Med dobbelt pumpefunktion, justerbar sugekraft og cyklusindstillinger, samt bløde silikonepuder, er denne brystpumpe både effektiv og skånsom. Den er let at betjene med intuitive kontrolknapper og et tydeligt LCD-display. Med sit praktiske og bærbare design, inklusive et genopladeligt batteri, er denne brystpumpe ideel til ammende mødre. Kategorier: Brystpumper.

Køb her

Varenummer (SKU): 3514802088548700 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Lansinoh Dobbelt Elektrisk Brystpumpe – Effektiv og Komfortabel Brystudmalkning

Opnå en problemfri og behagelig brystudmalkning med Lansinoh Dobbelt Elektrisk Brystpumpe. Denne avancerede brystpumpe er designet til at imødekomme behovene hos ammende mødre, der ønsker en effektiv og skånsom udtrykning af modermælk. Med denne brystpumpe kan du nemt opretholde din mælkeforsyning og give dit barn den bedste ernæring.

Effektiv og Skånsom Brystudmalkning

Lansinoh Dobbelt Elektrisk Brystpumpe er udstyret med to elektriske pumpeenheder, der arbejder samtidigt for at maksimere mælkeproduktionen. Denne dobbelte pumpefunktion gør det muligt at udtrykke mælk fra begge bryster på samme tid, hvilket sparer tid og øger effektiviteten. Med en justerbar sugekraft og cyklusindstillinger kan du tilpasse pumpen til dine individuelle præferencer og behov.

Overlegen Komfort og Brugervenlighed

Lansinoh Dobbelt Elektrisk Brystpumpe er designet med fokus på komfort og brugervenlighed. Den er udstyret med bløde silikonepuder, der skånsomt masserer brystet under udtrykning for at efterligne barnets naturlige suttebevægelser. Dette reducerer risikoen for ubehag og ømhed. Pumpen er også let at betjene med intuitive kontrolknapper og et tydeligt LCD-display, der viser sugekraft, cyklusindstillinger og pumpetid.

Praktisk og Bærbar Design

Denne brystpumpe er designet til at være praktisk og bærbar, så du kan udtrykke mælk hvor som helst og når som helst. Den er kompakt og let, hvilket gør den nem at transportere og opbevare. Med et genopladeligt batteri behøver du ikke bekymre dig om at finde stikkontakter, når du er på farten. Lansinoh Dobbelt Elektrisk Brystpumpe er den ideelle følgesvend for ammende mødre, der ønsker fleksibilitet og bekvemmelighed.

  • Effektiv og skånsom brystudmalkning med dobbelt pumpefunktion
  • Justerbar sugekraft og cyklusindstillinger for personlig tilpasning
  • Bløde silikonepuder for øget komfort under udtrykning
  • Let betjening med intuitive kontrolknapper og tydeligt LCD-display
  • Praktisk og bærbar design med genopladeligt batteri

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.