Elvie Stride Single brystpumpe

Brand

EAN

5060442521384

Forhandler

1.699 kr.

Elvie Stride Single brystpumpe – Effektiv og diskret brystpumpe til ammende mødre. Den ideelle løsning til ammende mødre, der ønsker en effektiv og diskret måde at udtrykke mælk på. Trådløs og bærbar, støjsvag og let at rengøre. Med smartphone-app til overvågning og styring. Perfekt til ammende mødre. Kategori: Brystpumper.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275101680197027 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Elvie Stride Single brystpumpe – Effektiv og diskret brystpumpe til ammende mødre

Elvie Stride Single brystpumpe er den ideelle løsning til ammende mødre, der ønsker en effektiv og diskret måde at udtrykke mælk på. Denne avancerede brystpumpe er designet til at give dig frihed og komfort, samtidig med at den sikrer optimal mælkeudtrykning.

Hvordan fungerer Elvie Stride Single brystpumpe?

Elvie Stride Single brystpumpe er nem at bruge og tilpasser sig perfekt til din krop. Den er udstyret med en innovativ teknologi, der simulerer barnets naturlige sugemønster, hvilket hjælper med at stimulere mælkeproduktionen og maksimere mælkeudbyttet.

Denne brystpumpe er fuldstændig trådløs og kan nemt styres via en intuitiv smartphone-app. Du kan justere sugekraften og cyklusindstillingerne efter dine præferencer for at opnå den mest behagelige og effektive pumpeoplevelse.

Hvad gør Elvie Stride Single brystpumpe unik?

Elvie Stride Single brystpumpe skiller sig ud fra andre brystpumper på markedet på flere måder:

  • Trådløs og bærbar: Du kan bruge denne brystpumpe hvor som helst og når som helst uden at skulle bekymre dig om ledninger eller stikkontakter.
  • Støjsvag og diskret: Den innovative teknologi sikrer en støjsvag pumpeoplevelse, så du kan udtrykke mælk uden at forstyrre andre.
  • Let rengøring: Alle komponenter kan nemt adskilles og rengøres, hvilket gør vedligeholdelsen af pumpen hurtig og enkel.
  • Smartphone-app: Med den tilhørende app kan du nemt overvåge og styre pumpen, samt holde styr på din mælkeproduktion og pumpehistorik.

Elvie Stride Single brystpumpe er den perfekte løsning til ammende mødre, der ønsker en effektiv, diskret og brugervenlig brystpumpe. Giv dig selv frihed og komfort med denne avancerede brystpumpe, der er designet til at imødekomme dine behov som ammende mor.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.