Termosæt – Army Green – 122

Brand

EAN

5715202138967

Forhandler

549 kr.

Termosæt – Army Green – 122 er det perfekte valg til udendørsaktiviteter i koldt vejr. Dette termosæt består af en jakke og bukser i en flot armygrøn farve, og det er designet til at holde dig varm og komfortabel under alle forhold. Køb dit termosæt i dag og vær klar til eventyr i naturen! Velegnet til udendørsaktiviteter og hverdagsbrug.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100206082928 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Termosæt – Army Green – 122

Termosæt – Army Green – 122 er det perfekte valg til udendørsaktiviteter i koldt vejr. Dette termosæt består af en jakke og bukser i en flot armygrøn farve, og det er designet til at holde dig varm og komfortabel under alle forhold.

Hold dig varm og beskyttet

Termosættet er lavet af høj kvalitet og er specielt designet til at holde dig varm, selv i de koldeste temperaturer. Den isolerede jakke og bukser er fremstillet af slidstærkt materiale, der effektivt holder kulden ude og varmen inde. Du kan derfor nyde udendørsaktiviteter som vandreture, skiløb eller jagt uden at fryse.

Praktisk og funktionelt design

Termosættet er ikke kun varmt, det er også praktisk og funktionelt. Jakken har en aftagelig hætte, der kan tilpasses efter behov, samt flere lommer til opbevaring af dine ejendele. Bukserne har elastiske linninger og justerbare stropper, der sikrer en behagelig pasform og let bevægelse.

Stilfuldt og alsidigt

Med sin armygrønne farve og moderne design er dette termosæt både stilfuldt og alsidigt. Det kan bruges til forskellige udendørsaktiviteter såvel som til hverdagsbrug. Uanset om du skal på vandretur, på skiferie eller bare ønsker at holde dig varm i vintermånederne, er dette termosæt det ideelle valg.

  • Isoleret jakke og bukser i armygrøn farve
  • Holdbar og slidstærk konstruktion
  • Aftagelig hætte og flere lommer på jakken
  • Elastiske linninger og justerbare stropper på bukserne
  • Velegnet til udendørsaktiviteter og hverdagsbrug

Med Termosæt – Army Green – 122 kan du holde dig varm og beskyttet i koldt vejr uden at gå på kompromis med stil og komfort. Bestil dit termosæt i dag og vær klar til eventyr i naturen!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.