2 pk. Colour Latex str.1 Symmetrical – vanilla/cloud

Brand

EAN

5713795242504

Forhandler

80 kr.

Denne pakke indeholder 2 symmetriske farvede latex sutter i størrelse 1. Sutterne har en behagelig vanilje- og skyfarve, der passer til enhver stil. Vores Colour Latex sutter er designet med fokus på både komfort og stil, og er perfekte til at berolige og trøste din baby. Køb vores 2 pk. Colour Latex str.1 Symmetrical sutter i vanilje- og skyfarve til din baby i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275101798426581 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

2 pk. Colour Latex str.1 Symmetrical – vanilla/cloud

Denne pakke indeholder 2 symmetriske farvede latex sutter i størrelse 1. Sutterne har en behagelig vanilje- og skyfarve, der passer til enhver stil. Vores Colour Latex sutter er designet med fokus på både komfort og stil, og er perfekte til at berolige og trøste din baby.

Produktfunktioner:

  • 2 stk. symmetriske farvede latex sutter
  • Størrelse 1 – velegnet til babyer
  • Behagelig vanilje- og skyfarve
  • Designet med fokus på komfort og stil
  • Perfekt til at berolige og trøste din baby

Med vores Colour Latex str.1 Symmetrical sutter kan du være sikker på, at din baby får en behagelig og stilfuld sutteoplevelse. Sutterne er lavet af blødt og holdbart latexmateriale, der er skånsomt mod din babys sarte hud. Den symmetriske form gør det nemt for din baby at tage sutten i munden og sikrer en korrekt udvikling af tænder og gummer.

Uanset om du leder efter en ekstra sut til pusletasken eller ønsker at give din baby en farverig og behagelig sutteoplevelse, er vores 2 pk. Colour Latex str.1 Symmetrical sutter i vanilje- og skyfarve det perfekte valg. Forkæl din baby med stil og komfort!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.