2 pk. Colour Latex night Size 1 Anatomical Sage/Cloud

Brand

EAN

5713795249022

Forhandler

90 kr.

2 pk. Colour Latex nat Størrelse 1 Anatomisk Sage/Cloud – Farverige latex natbleer i størrelse 1 med anatomisk form. Designet til optimal komfort og beskyttelse hele natten. Perfekt til babyer i alderen 2-5 kg. Fremstillet af åndbart og blødt latexmateriale. Tilføj en sjov og livlig touch til natrutinen med smukke farverne Sage og Cloud. Optimal beskyttelse mod fugtighed. Ideel til nyfødte og småbørn. Pålidelige og komfortable natbleer til dit barns behov.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275101510069913 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

2 pk. Colour Latex nat Størrelse 1 Anatomisk Sage/Cloud

Denne pakke indeholder 2 stk. farverige latex natbleer i størrelse 1 med anatomisk form, i farverne Sage og Cloud. Disse natbleer er designet til at give optimal komfort og beskyttelse hele natten.

Produktfunktioner:

  • Anatomisk form: Disse natbleer er anatomisk formet for at sikre en behagelig pasform og bevægelsesfrihed.
  • Farverige design: Bleerne kommer i smukke farverne Sage og Cloud, der tilføjer en sjov og livlig touch til natrutinen.
  • Latexmateriale: Fremstillet af høj kvalitet latexmateriale, der er åndbart og blødt mod huden.
  • Størrelse 1: Perfekt til babyer i alderen 2-5 kg, hvilket gør dem ideelle til nyfødte og småbørn.
  • Optimal beskyttelse: Disse natbleer er designet til at absorbere og holde fugtighed væk fra babyens hud, så de kan sove trygt og tørt hele natten.

Med 2 pk. Colour Latex nat Størrelse 1 Anatomisk Sage/Cloud får du pålidelige og komfortable natbleer, der er skabt med dit barns behov i tankerne. Giv din baby en god nats søvn med disse farverige og beskyttende natbleer.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.