Supreme 2pk.0-6 mdr. ivory / blush silicone

Brand

EAN

5713799110090

Forhandler

80 kr.

Supreme 2pk.0-6 mdr. ivory / blush silicone – Perfekt til din baby. 2-pak sutteflasker i en elegant kombination af ivory og blush farver. Fremstillet af høj kvalitet silikone, der er BPA-fri og sikker for din baby. Passer perfekt til babyer i alderen 0-6 måneder. Den bløde og fleksible suttedel giver en naturlig følelse for din baby. Let at rengøre og sterilisere. Vælg Supreme 2pk.0-6 mdr. sutteflasker for funktionalitet, sikkerhed og stil. Perfekt til babyer i alderen 0-6 måneder.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100913725011 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Supreme 2pk.0-6 mdr. ivory / blush silicone – Perfekt til din baby

Supreme 2pk.0-6 mdr. ivory / blush silicone er det ideelle valg til din baby i alderen 0-6 måneder. Disse sutteflasker er designet med fokus på både funktionalitet og stil, og vil give din baby en behagelig og sikker sutteoplevelse.

Produktfunktioner:

  • 2-pak sutteflasker i en elegant kombination af ivory og blush farver
  • Fremstillet af høj kvalitet silikone, der er BPA-fri og sikker for din baby
  • Passer perfekt til babyer i alderen 0-6 måneder
  • Den bløde og fleksible suttedel giver en naturlig følelse for din baby
  • Let at rengøre og sterilisere

Hvorfor vælge Supreme 2pk.0-6 mdr. sutteflasker?

Supreme 2pk.0-6 mdr. sutteflasker er designet med omtanke for både dit barns behov og din egen stil. Den bløde silikonesut og den behagelige størrelse gør det nemt for din baby at sutte og giver en beroligende oplevelse. Flaskerne er også nemme at rengøre og sterilisere, hvilket gør dem praktiske for travle forældre.

Med Supreme 2pk.0-6 mdr. ivory / blush silicone får du en kombination af funktionalitet, sikkerhed og stil, der vil glæde både dig og din baby. Giv din baby den bedste sutteoplevelse med disse fantastiske sutteflasker.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.