2 pk. De Lux str. 1 – cloud/black

Brand

EAN

5713795200771

Forhandler

80 kr.

2 pk. De Lux str. 1 – cloud/black er et stilfuldt og komfortabelt undertøjssæt i farven cloud/black. Med høj kvalitet og moderne design er dette undertøj perfekt til enhver lejlighed. Find dit perfekte fit med størrelse str. 1 og nyd den sofistikerede farvekombination af blød skygrå og elegant sort. Gør dig klar til at føle dig godt tilpas og se fantastisk ud med dette moderne undertøjssæt. Perfekt til både hverdagsbrug og specielle lejligheder.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275101302035324 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

2 pk. De Lux str. 1 – cloud/black

Denne pakke indeholder 2 De Lux str. 1 undertøj i farven cloud/black. Disse undertøj er designet med fokus på både stil og komfort. Med deres moderne design og højkvalitetsmaterialer er de perfekte til enhver lejlighed.

Produktbeskrivelse:

  • Antal: 2 stk.
  • Størrelse: Str. 1
  • Farve: Cloud/Black
  • Materiale: Høj kvalitet
  • Design: Moderne og stilfuldt

Stil og Komfort:

De Lux str. 1 undertøj er skabt med fokus på både stil og komfort. De er lavet af høj kvalitet materialer, der sikrer en behagelig pasform hele dagen. Det moderne design gør dem velegnede til både hverdagsbrug og specielle lejligheder.

Perfekt pasform:

Med størrelse str. 1 passer dette undertøj perfekt til de fleste kropstyper. De er designet til at give en god støtte og samtidig bevare en naturlig og behagelig pasform. Du vil føle dig selvsikker og komfortabel hele dagen.

Stilfuld farvekombination:

Cloud/black farvekombinationen giver et moderne og stilfuldt udseende. Den bløde skygrå farve kombineret med den elegante sorte farve skaber et sofistikeret look, der passer til enhver stil.

Med 2 pk. De Lux str. 1 undertøj i cloud/black farve får du både stil, komfort og kvalitet. Gør dig klar til at føle dig godt tilpas og se fantastisk ud med dette moderne undertøj.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.