Bibs Infinity Night, Str. 2 (6+ Mdr.), Anatomisk – Silikone

Brand

EAN

5713795251643

Forhandler

150 kr.

Bibs Infinity Night, Str. 2 (6 Mdr.), Anatomisk – Silikone er en behagelig og anatomisk sut til babyer i alderen 6 måneder og op. Denne sut er lavet af holdbar og sikker silikone uden BPA, PVC og ftalater. Designet til at hjælpe med en god nats søvn og tilgængelig i forskellige farver. Vælg den perfekte farve og størrelse 2 til din baby og lad dem nyde en beroligende sutteoplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 1939501821255474 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Bibs Infinity Night, Str. 2 (6 Mdr.), Anatomisk – Silikone

En behagelig og anatomisk sut til din baby

Bibs Infinity Night er den perfekte sut til dit barn i alderen 6 måneder og op. Denne anatomiske sut er designet med fokus på både komfort og funktionalitet, så din baby kan nyde en beroligende og tryg sutteoplevelse.

Holdbar og sikker silikonekonstruktion

Denne sut er lavet af høj kvalitet silikone, der er både holdbar og sikker for dit barn. Silikonen er fri for BPA, PVC og ftalater, hvilket gør den til et sikkert valg for dit barns sundhed og velvære.

Designet til en god nats søvn

Bibs Infinity Night er specielt designet til at hjælpe dit barn med at få en god nats søvn. Den anatomiske form og størrelse 2 passer perfekt til babyer i alderen 6 måneder og op, og sikrer en behagelig pasform i munden.

Stilfuldt og moderne design

Med Bibs Infinity Night får du ikke kun en funktionel sut, men også et stilfuldt og moderne design. Denne sut er tilgængelig i forskellige farver, så du kan vælge den, der passer bedst til din babys stil.

  • Anatomisk formet sut til babyer i alderen 6 måneder og op
  • Lavet af holdbar og sikker silikone uden BPA, PVC og ftalater
  • Designet til at hjælpe med en god nats søvn
  • Stilfuldt og moderne design i forskellige farver

Med Bibs Infinity Night får du en behagelig og sikker sut til dit barn, der samtidig er designet til at hjælpe med en god nats søvn. Vælg den perfekte farve og størrelse 2 til din baby i alderen 6 måneder og op, og lad dem nyde en beroligende sutteoplevelse.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.