Bibs Infinity Night, Str. 1 (0-6 Mdr.), Anatomisk – Silikone

Brand

EAN

5713795251629

Forhandler

150 kr.

Bibs Infinity Night, Str. 1 (0-6 Mdr.), Anatomisk – Silikone er en behagelig og anatomisk sut til babyer i alderen 0-6 måneder. Den er lavet af blød og holdbar silikone af høj kvalitet og er designet til at passe perfekt i din babys mund. Sutten har en praktisk og sikker lukkemekanisme og er ideel til nattetid med sin glødende ring, der lyser i mørket. Bibs Infinity Night kombinerer komfort, funktionalitet og sikkerhed og er perfekt til dit barns behov i alderen 0-6 måneder.

Køb her

Varenummer (SKU): 1939501821255470 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Bibs Infinity Night, Str. 1 (0-6 Mdr.), Anatomisk – Silikone

En behagelig og anatomisk sut til din baby

Bibs Infinity Night er den perfekte sut til dit barn i alderen 0-6 måneder. Den er designet med fokus på både komfort og funktionalitet, og er lavet af blød og holdbar silikone af høj kvalitet.

Med sin anatomiske form er Bibs Infinity Night designet til at passe perfekt i din babys mund og minimere risikoen for ubehag eller irritation. Den er også udstyret med en praktisk og sikker lukkemekanisme, der gør det nemt at fastgøre sutteremmen.

Denne sut er ideel til nattetid, da den er udstyret med en glødende ring, der lyser i mørket. Dette gør det nemt for både dig og din baby at finde sutten i mørket uden at forstyrre søvnen.

Produktfunktioner:

  • Størrelse: Str. 1 (0-6 Mdr.)
  • Materiale: Anatomisk silikone
  • Blød og holdbar
  • Anatomisk form for optimal komfort
  • Praktisk og sikker lukkemekanisme
  • Glow-in-the-dark ring for nemt at finde sutten om natten

Med Bibs Infinity Night får du en sut, der kombinerer komfort, funktionalitet og sikkerhed. Den er ideel til dit barns behov i alderen 0-6 måneder og vil hjælpe med at berolige og trøste din baby både dag og nat.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.