Bibs Couture, Str. 1 (0-6 Mdr.), Anatomisk – Silikone

Brand

EAN

5713795215492

Forhandler

120 kr.

Bibs Couture, Str. 1 (0-6 Mdr.), Anatomisk – Silikone: Den perfekte sut til din baby. Naturlig og behagelig sutteoplevelse. Holdbar og sikker, fri for skadelige stoffer. Stilfuldt design med forskellige farver og mønstre. Passer til babyer i alderen 0-6 måneder.

Køb her

Varenummer (SKU): 1939501821181256 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Bibs Couture, Str. 1 (0-6 Mdr.), Anatomisk – Silikone

Den perfekte sut til din baby

Bibs Couture sutten er designet til at give din baby den bedste komfort og sikkerhed. Denne anatomiske sut er ideel til babyer i alderen 0-6 måneder og er lavet af blød silikone af høj kvalitet.

Naturlig og behagelig

Med Bibs Couture sutten kan du være sikker på, at din baby får en naturlig og behagelig sutteoplevelse. Den anatomiske form passer perfekt til din babys mund og bidrager til en sund udvikling af tænder og gummer.

Holdbar og sikker

Denne sut er fremstillet af holdbart materiale, der er fri for skadelige stoffer som BPA, PVC og ftalater. Du kan trygt lade din baby bruge denne sut uden bekymring.

Stilfuldt design

Bibs Couture sutten er ikke kun praktisk, men også stilfuld. Den kommer i forskellige farver og mønstre, der passer til enhver babys stil og personlighed.

  • Anatomisk form for optimal komfort
  • Lavet af blød og holdbar silikone
  • Passer til babyer i alderen 0-6 måneder
  • Fri for skadelige stoffer som BPA, PVC og ftalater
  • Stilfuldt design med forskellige farver og mønstre

Med Bibs Couture sutten kan du give din baby den bedste sutteoplevelse med stil og sikkerhed. Forkæl din baby med denne anatomiske silikonesut, der er designet til at opfylde både dit og din babys behov.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.