Bibs Colour Night, Str. 2 (6+ Mdr.), Symmetrisk – Latex, Sutter Med Navn

Brand

EAN

5713795248216

Forhandler

150 kr.

Bibs Colour Night, Str. 2 (6 Mdr.), Symmetrisk – Latex, Sutter Med Navn er de perfekte sutter til dit 6 måneder gamle barn. Disse symmetriske sutter er lavet af naturlig latex og kan tilpasses med dit barns navn. Med deres trendy design og høje kvalitet er disse sutter både stilfulde og funktionelle. Opgrader dit barns sutteoplevelse med Bibs Colour Night sutter.

Køb her

Varenummer (SKU): 1939501821213920 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Bibs Colour Night, Str. 2 (6 Mdr.), Symmetrisk – Latex, Sutter Med Navn

Produktbeskrivelse:

Bibs Colour Night sutter er perfekte til dit barn på 6 måneder. Disse symmetriske sutter er lavet af naturlig latex og kan tilpasses med dit barns navn. Med deres trendy design og høje kvalitet er disse sutter både stilfulde og funktionelle.

Naturlig og Symmetrisk Design:

Disse Bibs Colour Night sutter er lavet af 100% naturlig latex, som er blødt og skånsomt mod dit barns sarte hud. Den symmetriske form sikrer, at sutten altid sidder korrekt i munden og ikke forstyrrer barnets naturlige udvikling af tænder og gummer.

Størrelse og Alder:

Denne pakke indeholder Bibs Colour Night sutter i størrelse 2, som passer til børn på 6 måneder. Det er den ideelle størrelse til at opfylde dit barns suttebehov og give dem komfort og beroligelse.

Personliggør med Navn:

For at gøre disse sutter endnu mere specielle kan de tilpasses med dit barns navn. Dette gør det nemt at identificere sutterne og undgå forvekslinger i børnehaven eller blandt søskende.

Stilfuldt og Moderne Design:

Bibs Colour Night sutter er ikke kun praktiske, men også trendy. Med deres smukke farver og moderne design er de et stilfuldt tilbehør til dit barns daglige outfit.

  • 100% naturlig latex
  • Symmetrisk form for korrekt placering i munden
  • Størrelse 2, egnet til 6 måneder gamle børn
  • Personliggør med dit barns navn
  • Stilfuldt og moderne design

Opgrader dit barns sutteoplevelse med Bibs Colour Night sutter. Disse latexsutter er ikke kun behagelige og funktionelle, men også personlige og trendy. Giv dit barn den bedste sutteoplevelse med disse symmetriske sutter i størrelse 2, der er skabt til at opfylde deres behov og stil.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.