Bibs Colour Night, Str. 2 (6+ Mdr.), Anatomisk – Latex

Brand

EAN

5713795248155

Forhandler

135 kr.

Bibs Colour Night, Str. 2 (6 Mdr.), Anatomisk – Latex: Den perfekte sut til dit barns komfort og stil. Anatomisk form for optimal komfort og udvikling. Blød og fleksibel latexkonstruktion. Stilfuldt mørkeblåt design. Fremstillet af naturlig latex af høj kvalitet. BPA-fri og opfylder europæiske sikkerhedsstandarder. Gør sutteperioden til en fornøjelse for både dig og dit barn med denne fantastiske sut.

Køb her

Varenummer (SKU): 1939501821213891 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Bibs Colour Night, Str. 2 (6 Mdr.), Anatomisk – Latex: Den perfekte sut til dit barns komfort og stil

Er du på udkig efter en sut, der både er behagelig for dit barn og ser stilfuld ud? Så er Bibs Colour Night sutten det ideelle valg. Denne anatomiske sut er designet til babyer i alderen 6 måneder og op, og er lavet af naturlig latex af høj kvalitet.

Behagelig og anatomisk design

Bibs Colour Night sutten er skabt med fokus på dit barns komfort. Den anatomiske form sikrer, at sutten passer perfekt i munden og støtter den naturlige udvikling af dit barns gane og tænder. Den bløde og fleksible latexkonstruktion gør det behageligt for dit barn at sutte og berolige sig selv.

Stilfuldt og farverigt design

Med Bibs Colour Night sutten kan dit barn være både komfortabel og stilfuld. Denne sut kommer i en smuk mørkeblå farve, der passer til enhver lejlighed. Det farverige design tilføjer et sjovt og livligt element til dit barns hverdag.

Høj kvalitet og sikkerhed

Bibs Colour Night sutten er fremstillet af naturlig latex af høj kvalitet, der er fri for skadelige stoffer. Den er BPA-fri og opfylder alle europæiske sikkerhedsstandarder. Du kan være tryg ved at give denne sut til dit barn, da den er designet med fokus på sikkerhed og holdbarhed.

  • Anatomisk form for optimal komfort og udvikling
  • Blød og fleksibel latexkonstruktion
  • Stilfuldt mørkeblåt design
  • Fremstillet af naturlig latex af høj kvalitet
  • BPA-fri og opfylder europæiske sikkerhedsstandarder

Med Bibs Colour Night sutten kan du give dit barn den bedste kombination af komfort, stil og sikkerhed. Gør sutteperioden til en fornøjelse for både dig og dit barn med denne fantastiske sut.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.