Bibs De Lux Tie Dye , Str. 2 (6+ Mdr.), Rund – Latex, Sutter Med Navn

Brand

EAN

5713795234769

Forhandler

140 kr.

Opdag vores Bibs De Lux Tie Dye sutter i str. 2 (6 mdr.), rund form og lavet af naturlig latex af høj kvalitet. Personliggør med dit barns navn. Find den perfekte sut i et bredt udvalg af farver og tie dye-mønstre. Holdbar og nem at rengøre. Opgrader dit barns sutteoplevelse i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 1939501821181320 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Bibs De Lux Tie Dye, Str. 2 (6 Mdr.), Rund – Latex, Sutter Med Navn

Den perfekte sut til dit barn

Opdag vores Bibs De Lux Tie Dye sutter, der er designet til at give dit barn komfort og stil. Disse sutter er ideelle til babyer i alderen 6 måneder og derover og er lavet af naturlig latex af høj kvalitet.

Med vores Bibs De Lux Tie Dye sutter kan du også tilføje dit barns navn for at gøre dem endnu mere personlige. Vores sutter er tilgængelige i en rund form, der passer perfekt til dit barns mund og sikrer en behagelig sutteoplevelse.

Med et bredt udvalg af farver og tie dye-mønstre kan du finde den perfekte sut, der passer til din babys stil. Vores Bibs De Lux Tie Dye sutter er ikke kun stilfulde, men også holdbare og nemme at rengøre.

  • Lavet af naturlig latex af høj kvalitet
  • Passer til babyer i alderen 6 måneder og derover
  • Rund form for optimal komfort
  • Personliggør med dit barns navn
  • Bredt udvalg af farver og tie dye-mønstre
  • Holdbar og nem at rengøre

Opgrader dit barns sutteoplevelse med vores Bibs De Lux Tie Dye sutter. Giv dit barn komfort, stil og personliggørelse med disse fantastiske sutter.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.