Bibs Colour, Str. 1 (0-6 Mdr.), Rund – Latex

Brand

Forhandler

120 kr.

Bibs Colour, Str. 1 (0-6 Mdr.), Rund – Latex: Den perfekte sut til din baby. Naturlig og sikker sut lavet af 100%% naturlig latex. Ergonomisk designet for komfort. Stilfulde farver og mønstre. Ideel til babyer mellem 0-6 måneder. Elsket af både forældre og børn.

Køb her

Varenummer (SKU): 1939501821072357 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Bibs Colour, Str. 1 (0-6 Mdr.), Rund – Latex: Den perfekte sut til din baby

Er du på udkig efter en sut, der både er stilfuld og behagelig for din baby? Så er Bibs Colour, Str. 1 (0-6 Mdr.), Rund – Latex det ideelle valg. Denne sut er designet med fokus på både funktionalitet og komfort, og den vil helt sikkert blive en favorit hos din lille én.

Naturlig og sikker

Bibs Colour-sutten er lavet af 100% naturlig latex, som er et sikkert og bæredygtigt materiale. Den er fri for BPA, PVC og andre skadelige stoffer, hvilket gør den helt sikker for dit barn at bruge. Du kan have fuld tillid til, at denne sut er fremstillet med omtanke for dit barns sundhed og velvære.

Designet til komfort

Med sin runde form og størrelse 1 (0-6 måneder) er denne sut perfekt til de små. Den er ergonomisk designet, så den passer godt i din babys mund og ikke irriterer huden omkring munden. Den bløde latex føles behagelig for dit barn og hjælper med at berolige og trøste.

Stilfulde farver og mønstre

Bibs Colour-sutten kommer i et bredt udvalg af moderne og trendy farver, så du kan finde den perfekte sut, der passer til din babys stil. Uanset om du foretrækker en klassisk eller en mere dristig farve, er der noget for enhver smag. Denne sut er ikke kun praktisk, men også et stilfuldt tilbehør til dit barns outfit.

  • 100% naturlig latex
  • BPA- og PVC-fri
  • Ergonomisk designet
  • Blød og behagelig
  • Størrelse 1 (0-6 måneder)
  • Bredt udvalg af moderne farver

Med Bibs Colour, Str. 1 (0-6 Mdr.), Rund – Latex får du en sut, der kombinerer stil, komfort og sikkerhed. Giv din baby den bedste sutoplevelse med denne populære sut, der er elsket af både forældre og børn.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.