Bibs Supreme, Str. 1 (0-6 Mdr.) , Symmetrisk – Silikone, Sutter Med Navn

Brand

Forhandler

140 kr.

Bibs Supreme, Str. 1 (0-6 Mdr.) – Symmetrisk Silikone Sutter Med Navn. Den perfekte sut til din baby. Bløde og sikre silikone sutter til babyer i alderen 0-6 måneder. Symmetrisk design for en naturlig og behagelig sutteoplevelse. Personliggør sutterne med dit barns navn. Ergonomisk form for optimal pasform i din babys mund. Bredt udvalg af farver at vælge imellem. BPA-fri og i overensstemmelse med europæiske sikkerhedsstandarder. Forkæl din baby med disse fantastiske sutter i dag!

Køb her

Varenummer (SKU): 1939500966245237 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Bibs Supreme, Str. 1 (0-6 Mdr.) – Symmetrisk Silikone Sutter Med Navn

Den perfekte sut til din baby

Med Bibs Supreme silikone sutter kan du give din baby den bedste sutteoplevelse. Disse symmetriske sutter er designet til babyer i alderen 0-6 måneder og er lavet af blødt og sikkert silikone materiale.

Medfølger er muligheden for at tilføje dit barns navn på sutterne, hvilket gør dem personlige og unikke. Dette gør det også nemt at holde styr på sutterne, når de er i brug i vuggestue, børnehave eller hos familie og venner.

De Bibs Supreme sutter er ikke kun stilfulde, men også ergonomisk designet for at passe perfekt i din babys mund. Den symmetriske form sikrer en naturlig og behagelig sutteoplevelse, samtidig med at den støtter din babys sunde tand- og kæbeudvikling.

Med en bred vifte af farver at vælge imellem, kan du finde den perfekte sut, der passer til din babys stil og personlighed. Vores sutter er også BPA-fri og opfylder alle europæiske sikkerhedsstandarder.

  • Bløde og sikre silikone sutter til babyer i alderen 0-6 måneder
  • Symmetrisk design for en naturlig og behagelig sutteoplevelse
  • Personliggør sutterne med dit barns navn
  • Ergonomisk form for optimal pasform i din babys mund
  • Bredt udvalg af farver at vælge imellem
  • BPA-fri og i overensstemmelse med europæiske sikkerhedsstandarder

Med Bibs Supreme silikone sutter kan du give din baby den bedste sutteoplevelse med stil og personlighed. Forkæl din baby med disse fantastiske sutter i dag!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.