Bibs Infinity, Str. 1 (0-6 Mdr.), Symmetrisk – Silikone, Sut Med Navn

Brand

EAN

5713795241781

Forhandler

149 kr.

Bibs Infinity, Str. 1 (0-6 Mdr.), Symmetrisk – Silikone, Sut Med Navn er den perfekte sut til dit barn. Denne symmetriske sut er designet til babyer i alderen 0-6 måneder og er lavet af blød og sikker silikone. Med muligheden for at tilføje dit barns navn på sutten, får du en personlig og unik sut, der skiller sig ud. Denne holdbare og sikre sut er ideel til daglig brug og er let at rengøre. Vælg mellem forskellige farver og skrifttyper for at skabe den perfekte sut til dit barns behov.

Køb her

Varenummer (SKU): 1939501821184687 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Bibs Infinity, Str. 1 (0-6 Mdr.), Symmetrisk – Silikone, Sut Med Navn

Den perfekte sut til dit barn

Med Bibs Infinity Silikone Sut med Navn kan du give dit barn den bedste sutteoplevelse. Denne symmetriske sut er designet til babyer i alderen 0-6 måneder og er lavet af blød og sikker silikone. Med muligheden for at tilføje dit barns navn på sutten, får du en personlig og unik sut, der skiller sig ud.

Holdbar og sikker

Bibs Infinity Silikone Sut er fremstillet af høj kvalitet og er både holdbar og sikker for dit barn. Den symmetriske form sikrer, at sutten altid sidder korrekt i munden og ikke forstyrrer barnets naturlige udvikling af tænder og kæbe. Silikonen er fri for skadelige stoffer og er nem at rengøre, hvilket gør den ideel til daglig brug.

Personliggør din sut

Med muligheden for at tilføje dit barns navn på sutten, kan du skabe en personlig og unik sut, der skiller sig ud fra andre. Dette gør det også nemt at identificere sutten, hvis den skulle blive væk eller forvekslet med andre. Vælg mellem forskellige farver og skrifttyper for at skabe den perfekte sut til dit barn.

Nøglefunktioner:

  • Symmetrisk design, der passer til barnets mund
  • Lavet af blød og sikker silikone
  • Passer til babyer i alderen 0-6 måneder
  • Mulighed for at tilføje barnets navn på sutten
  • Holdbar og nem at rengøre

Skab den bedste sutteoplevelse for dit barn med Bibs Infinity Silikone Sut med Navn. Denne personlige sut er designet til at være sikker, holdbar og behagelig for dit barn. Vælg mellem forskellige farver og skrifttyper for at skabe en unik sut, der passer perfekt til dit barns behov.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.