Philips Avent Ultra Air , Str. 3 (sut 18+ Mdr)., Symmetrisk – Silikone

Brand

EAN

8710103982654

Forhandler

85 kr.

Philips Avent Ultra Air Sut 18 Mdr – Symmetrisk Silikone. Den perfekte sut til dit barns udvikling. Designet til børn i alderen 18 måneder og derover. Lavet af skånsom symmetrisk silikone. Unik luftkanal for bedre luftcirkulation. Symmetrisk form for naturlig udvikling af gane, tænder og kæbe. Nem at rengøre og sterilisere. Giv dit barn den bedste sut med Philips Avent Ultra Air sutten i størrelse 3.

Køb her

Varenummer (SKU): 1939501821180197 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Philips Avent Ultra Air Sut 18 Mdr – Symmetrisk Silikone

Den perfekte sut til dit barns udvikling

Philips Avent Ultra Air sutten er designet til at imødekomme dit barns behov for komfort og sugeevne. Denne sut er specielt udviklet til børn i alderen 18 måneder og derover og er lavet af symmetrisk silikone, der er skånsom mod dit barns sarte gummer.

Med Philips Avent Ultra Air sutten kan du være sikker på, at dit barn får den bedste sutteoplevelse. Den unikke luftkanal i sutten sikrer, at luften kan cirkulere frit, hvilket reducerer risikoen for hudirritation og rødme omkring munden.

Den symmetriske form gør det nemt for dit barn at tage sutten i munden og sikrer en naturlig udvikling af barnets gane, tænder og kæbe. Sutten er også let at rengøre og kan steriliseres for optimal hygiejne.

Produktfunktioner:

  • Designet til børn i alderen 18 måneder og derover
  • Lavet af skånsom symmetrisk silikone
  • Unik luftkanal for bedre luftcirkulation
  • Symmetrisk form for naturlig udvikling af gane, tænder og kæbe
  • Nem at rengøre og sterilisere

Med Philips Avent Ultra Air sutten kan du være tryg ved, at dit barn får en behagelig og sikker sutteoplevelse. Giv dit barn den bedste sut med Philips Avent Ultra Air sutten i størrelse 3.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.