Uld hjemmesko – Fawn – 23/24

Brand

EAN

5712644957613

Forhandler

200 kr.

Disse uld hjemmesko i farven Fawn er perfekte til at holde fødderne varme og hyggelige. De kan bruges både indendørs og udendørs og er designet i størrelse 23/24, hvilket passer til børn i alderen 2-3 år. Med deres bløde og behagelige uld materiale og justerbar lukning for optimal pasform, er disse hjemmesko ideelle til dit barns komfort.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100181307698 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Uld hjemmesko – Fawn – 23/24

Disse uld hjemmesko i farven Fawn er perfekte til at holde dine fødder varme og hyggelige. Med deres bløde og behagelige uld materiale er disse hjemmesko ideelle til brug både indendørs og udendørs. De er designet i størrelse 23/24, hvilket passer til de fleste børn i alderen 2-3 år.

Hold dine fødder varme og hyggelige

Med vores uld hjemmesko kan du nyde varme og komfort hele dagen. Det bløde uld materiale sikrer, at dine fødder forbliver varme, selv på kolde vinterdage. Uanset om du bruger dem derhjemme eller på farten, vil disse hjemmesko give dig den ultimative komfort.

Velegnet til indendørs og udendørs brug

Disse uld hjemmesko er ikke kun perfekte til brug indendørs, men kan også bruges udendørs. Deres holdbare såler giver dig mulighed for at gå rundt uden at skulle skifte fodtøj. Uanset om du skal ud i haven eller på en kort gåtur, er disse hjemmesko alsidige og praktiske.

Størrelse 23/24 passer til børn i alderen 2-3 år

Disse uld hjemmesko er designet i størrelse 23/24, hvilket gør dem velegnede til de fleste børn i alderen 2-3 år. Med deres behagelige pasform og justerbare lukning kan du nemt tilpasse dem til dit barns fødder. De er også lette at tage af og på, hvilket gør dem ideelle til børn i denne aldersgruppe.

  • Perfekte til at holde fødderne varme og hyggelige
  • Kan bruges både indendørs og udendørs
  • Blødt og behageligt uld materiale
  • Størrelse 23/24 passer til børn i alderen 2-3 år
  • Justerbar lukning for optimal pasform
  • Let at tage af og på

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.